Citroen’in en sevilen modelinde dev yıl sonu kampanyası

Citroen’in en sevilen modelinde dev yıl sonu kampanyası
Citroen, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için yıl sonuna kadar devam edecek kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Fransız otomotiv devi Citroen, Türkiye’deki otomotiv sektöründeki durgunluğu kendi lehine çevirmek ve yeni yıla girmeden stoklarındaki araçları uygun fiyata müşterileri ile buluşturmak için pazar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Citroen gerçekleştirdiği pazar araştırmalarının bir sonucu olarak özel yıl sonu kampanyası oluşturma kararı aldı.

Bu araştırma neticesinde Fransız otomotiv devi Citroen, yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu kampanyayı araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu. Citroen'in bu dev kampanyayı oluşturmasının asıl amacı aslında, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan durgunluğa, kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, yen yıla girmeden stoklarındaki araçları uygun fiyata satmak ve sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenleri en uygun yoldan araç sahibi yapmak.

Citroen bu kampanyayı ‘C5 Aricross’ modeli için yılsonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır SUV sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 ‘C5 Aricross’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya kapsamında, 220 bin TL, 12 ay vadeli, faizsiz kredi veya 300 bin TL, 12 ay vadeli, yüzde 0,99 faizli kredi ve 150 bin TL takas desteğini kapsamakta.

Yıl sonuna kadar geçerliliğini koruyacak olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş bir SUV sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bir fırsat olabilir.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.