Milyonlarca emekli sevinçten havalara uçacak ‘Dev destek paketi açıklandı’

Milyonlarca emekli sevinçten havalara uçacak ‘Dev destek paketi açıklandı’
Pek çok emekliyi ilgilendiren dev destek paketi açıklandı.

Pek çok emekli maaşlarına son yapılan düzenleme ile yüzde 49,25 zam yapılmıştı. Ancak bu yapılan zamma karşın en düşük emekli aylığı 10 bin TL olarak devam etti. Emeklilerin gözü ise emekli maaşlarına bir iyileştirme gelecek mi? sorusuna çevrildi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala bazı belediyeler emeklilere ilişkin destek paketlerini açıklıyor. Onlardan biri ise AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, oldu.

tl-mevduat-faizi-yuzde-50-ye-kosuyor-1.png

O EMEKLİLERE SEVİNDİRİCİ HABERİ VERDİ

2024 yılının “emekli yılı” ilan edilmesinin ardından sosyal destek projelerine Bursa’daki 50 Bin emekliyi de ekleyen Aktaş, giyim, kırtasiye ve sosyal destek paketleriyle ihtiyaç sahiplerine nefes, esnafa ise nefes aldırmayı amaçlıyor.

75 MİLYON TL'LİK DEV DESTEK PAKETİ

75 Milyon TL’lik destek paketine dahil olan Bursa’daki 50 bin emekliye bin 500'er TL'lik olmak kaydıyla bayram destek çeklerinin verileceği açıklandı. Başkan Aktaş, "Buradan ilk defa ilan ediyorum. Cumhurbaşkanımız bu seneyi 'emekli yılı' ilan etti. Bizler de emekli vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla 50 Bin emeklimize Bin 500'er TL'lik olmak kaydıyla bayram destek çeklerini kendilerine ulaştırmış olacağız” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.