Microsoft tüm kullanıcıları uyardı: Flaş Windows 10 gelişmesi

Microsoft tüm kullanıcıları uyardı: Flaş Windows 10 gelişmesi
Teknoloji devlerinden olan Microsoft, Windows 10 sürümüne ilişkin kullanıcıları uyardı.

Shiftdelete''de yer alan habere göre; Dünyaca ünlü işletim sistemi şirketi Microsoft, Windows 10 sürümünden özellik güncellemesi desteğini çekeceğini duyurdu.

Şirketin resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan açıklama, dünyanın en popüler işletim sistemine artık yeni özellikler eklenmeyeceği anlamına geliyor.

Windows 10 22H2, bu işletim sisteminin son sürümü olacak. Yazılım devi işletim sisteminin yaşam döngüsünün geri kalanı için aylık güvenlik güncellemeleri yayınlamaya devam edecek. Windows 10 için resmi destek 14 Ekim 2025 tarihinde sona erecek.

WİNDOWS 11''E GEÇME ÇAĞRISI

Microsoft ayrıca kullanıcılara Windows 11''e geçme çağrısını yineledi. Windows 11''in en üst düzeyde güvenlik sunan en yeni işletim sistemi olduğunu vurgulayan şirket Windows 11''in sürekli olarak yeni özellikler kazandığının altını çizdi.

2015 yılında piyasaya sürülen Windows 10, o tarihten bu yana periyodik olarak büyük güncellemeler alarak yeni özellikler kazandı. Son büyük güncelleme ise 2022 sonbaharında yayınlandı. Windows 11''in popülaritesi hızla artsa da Windows 10 hala %73.48 ile en yüksek pazar payını elinde bulunduruyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.