Bill Gates'in kızı imam nikahı kıydı

Bill Gates'in kızı imam nikahı kıydı
Dünya, ABD'li milyarder Bill Gates’in 25 yaşındaki kızı Jennifer ve Mısırlı Müslüman bir jokey olan Nayel Nassar'la önce imam nikahı kıydı, ertesi gün ise resmi nikahla evlendi.

Bill Gates'in kızı imam nikahı kıydı

Amerikalı milyarder Bill Gates ile Melinda Gates’in 25 yaşındaki kızı Jennifer, 30 yaşındaki Müslüman jokey Nassar ile cuma akşamı Gates ailesinin New York’un North Salem bölgesindeki 16 milyon dolarlık çiftlik evinde önce imam nikahı kıydı. Cumartesi öğleden sonra da, 300 kişilik bir törenle bu kez New York’un Westchester bölgesindeki evlerinde resmi nikah töreni gerçekleşti.

Cumartesi günü gyapılan nikah töreninin ardından, Jennifer’ın, babası Bill Gates ile Elton John’un “Can you feel the love tonight?” (Bu gece aşkı hissedebiliyor musun?) şarkısı eşliğinde dans ettiği belirtildi.

616d16eb4e3fe11340496cec.jpg

Şampiyon bir binici olan Jennifer Gates’in Vera Wang tasarımı bir gelinlikle evinden ayrılırken, hepsi yeşil giyinen 9 nedimenin kendisine eşlik ettiği, gülümseyerek fotoğraf çektirdikleri görüldü. Jennifer Gates, beyaz bir çiçek buketi tercih ederken, nedimelerden birinin gelinin uzun duvağını tuttuğu da dikkati çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.