Ünlü çikolata markasında plastik madde tespit edildi: Türkiye’de de kapış kapış satılıyor

Ünlü çikolata markasında plastik madde tespit edildi: Türkiye’de de kapış kapış satılıyor
Türkiye'de de satılan ünlü bir çikolata markasının bir ürünü plastik parçalar tespit edilmesi nedeniyle tüm marketlerden toplatılıyor.

Dünya'da insan sağlığına zararlı nedenler tespit edilmesi sebebiyle marketlerden toplatılan ürünler arasına bir yenisi daha eklendi.

asdasfasfasfasf.jpg

Edinilen bilgiye göre Türkiye'de ve yüzden fazla ülkede satılan ünlü çikolata markası Ritter Sport'a ait bir sütlü çikolata ürünü ağızda ve boğazda ciddi yaralanmalara veya iç yaralanmalara ya da kanamalara neden olabilecek plastik parçalar tespit edilmesi sebebiyle Almanya'da tüm marketlerden toplatılıyor.

1912 yılında kurulan ve bünyesinde binlerce çalışan bulundan şirketten konuya ilişkin yapılan söz konusu Ritter Sport Dolgulu Sütlü Çikolata ürününün kesinlikle tüketilmemesi önerilirken, müşterilerden ürünleri ilgili satış noktaları teslim etmesi istendi.

Son kullanma tarihi 3 Şubat 2025 olan üç parti üründe plastik parçalar tespit edildiği belirtilirken etkilenen ürünlerin bilgileri şu şekilde:

Ürün Kodu: Ritter Sport Dolgulu Sütlü Çikolata
Tür: Yoğurt
İçerik: 100g
En iyi önce: H3P1 0304 - H3P20304 - H3P40304

100'DEN FAZLA ÜLKEDE SATILIYOR

Ritter Sport çikolata ve şekerleme şirketi 1912 yılında Alfred Eugen Ritter ve Clara Ritter tarafından Alamya'nın Stuttgart kentinde kuruldu. Günümüzde bünyesinde binlerce çalışanı bulunan şirket Türkye dahil 100'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

ekran-goruntusu-2024-04-29-015913.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.