Kızılcık Şerbeti 41. Bölüm 1. fragmanı yeniliklere gebe 'Çaya çok özel bir misafir geliyor'

Kızılcık Şerbeti 41. Bölüm 1. fragmanı yeniliklere gebe 'Çaya çok özel bir misafir geliyor'
Her hafta yeni konusuyla ekranlara gelen ve sevenlerini şaşırtmayı seven Kızılcık Şerbeti’nin 41. Bölüm fragmanı yayınlandı. Farah Zeynep Abdullah diziye Dilruba karakteriyle dahil oldu.

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV ekranlarında nefes kesmeye devam ediyor. Sevilen dizinin 41. Bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyiciyi yeni bir heyecana sürükleyeceğinin sinyallerini verdi.

kizilcik1.jpg

Yeni bölümde diziye konuk oyuncu olarak Farah Zeynep Abdullah’ın da dahil olduğu görüldü. Bu yeni bilgi, heyecanları bir kat daha artırdı.

Kızılcık Şerbeti’nin 41. bölümü, 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, yeni bölümde seyirciyi ne bekliyor?

kizilcik2.jpg

FATİH NEREYE GİTTİ?

Yeni bölüm fragmanında Fatih’in ortadan yok olduğunu söyleyen Pembe, “en son böyle kaybolduğunda nereye gittiğini hepimiz çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullanıyor. O sırada Fatih’in arabaya binip gittiği, Doğa’nın da onu fark ettiği görülüyor. Fatih’in nereye gittiğini sorgulayan izleyiciler için yeni bir merak konusu meydana geliyor.

“SEN HİÇ BİRİNE AŞIK OLDUN MU?”

Ömer ile Abdullah’ın konuşmalarının görüldüğü yeni fragmanda Ömer, “Sen hiç birine aşık oldun mu bu hayatta?” diye soruyor. Abdullah’ın cevap olarak “İstedim, izin vermediler” ifadelerini kullanması dikkati çekiyor. O sırada Alev ve Abdullah’ın buluştukları da görülüyor.

Alev ve Abdullah buluşmasında yepyeni bir gelişme yaşanıyor. Abdullah’ın büyük oğlu Mustafa, ikisini yemek masasında görüyor.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH DİZİYE DAHİL OLUYOR

Fragmanda Farah Zeynep Abdullah’ın da diziye dahil olduğu görülüyor. Mavi bir tesettür içinde görülen Farah Zeynep Abdullah, Dilruba karakteriyle ekranlara geliyor.

Diziye yeni dahil olan Dilruba’yla ilgili fragmanda detaylar yer alıyor. Pembe, ev halkının yanındayken “Bugün çaya çok önemli bir misafirimiz var” diyor.

kizilcik-serbeti-farah-zeynep.jpg

ÖMER BİR İKİLEMDE KALIYOR

Hasta olduğu için çevresindekileri üzeceğini düşünen Ömer, Kıvılcım’dan boşanmasının ardından eski eşi Kıvılcım’ı Ertuğrul’dan kıskanmaya başlıyor. 41. Bölüm fragmanına göre Ömer’in içinden çıkılmaz bir ikileme girdiği ve Kıvılcım’a doğruları anlatıp anlatmayacağı da merak edilenler arasında.

kizilcik4-001.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ 41. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fragmanı heyecan dolu olan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü her hafta cuma günü ekranlara geliyor. İzleyiciler 41. bölümün tarihini merak ediyor. Bölüm, 1 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.00’da Show TV ekranlarına gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.