Kızılcık Şerbeti yeni fragmanı yayınlandı: Fatih’ten Doğa’ye her şeyi unutma teklifi geliyor

Kızılcık Şerbeti yeni fragmanı yayınlandı: Fatih’ten Doğa’ye her şeyi unutma teklifi geliyor
Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı geldi. 10 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde Alev’in nişanı ve Fatih’in Doğa’ya yaptığı teklif merak uyandırdı.

Cuma akşamlarının fark yaratan dizisi Kızılcık Şerbeti, Show TV seyircisini her hafta ekran başına topluyor. En son 3 Kasım’da ekranlara gelen dizinin gelecek hafta yayınlanması beklenen yeni bölümünün ilk fragmanı internette paylaşılmaya başlandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 10 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarına gelecek yeni bölümünde dikkat çekici pek çok detay göze çarpıyor.

AYRILIK MI GELİYOR?

Kızılcık Şerbeti’nin gelecek hafta yayınlanacak 38. Bölümünün ilk fragmanında, Kıvılcım ile Ömer’in karşı karşıya geleceği görülüyor. Ömer ile Kıvılcım’ın arasında yaşananlar ayrılığa mı gidiyor?

Yeni fragmanda Kıvılcım’ın yüzüğü attığı detayı, izleyiciyi merak içinde bıraktı. Kıvılcım, Ömer’in olumsuz konuşmasının üzerine “Seni sevdiğim için, sana güvendiğim için her şey için çok üzgünüm” ifadelerini kullanıyor.

kivilcim1.jpg

ABDULLAH’IN BAŞINDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLÜYOR

Nursema’nın babasıyla karşı karşıya geldiği sahneler de yeni fragmanın en çok merak uyandıran görüntüleri arasında yer aldı. Babasının “Değişiyorsun” ithamında bulunduğu Nursema, cevap olarak “Evet, değişiyorum ama iyi anlamda” deyip lafının bittiğini vurgulayarak konuşmayı noktalıyor. Bu anlarda Abdullah’ın endişeleri yüzüne yansıyor.

38. bölümün 1. fragmanında Alev, Abdullah’ı kıskandırmak için Rüzgar’a ayak üstü evlenme teklifinde bulunuyor. Alev ile Rüzgar’ın nişan törenlerinde yüzükleri istemeye istemeye de olsa Abdullah’ın taktığı görülüyor.

alev.jpg

DOĞA’NIN FATİH’E NE CEVAP VERECEĞİ MERAK KONUSU

Kızılcık Şerbeti dizisinin 37. bölümünde izleyici, Doğa’nın Fatih ile ilgili yeni planlarının olduğunu öğrenmişti. Doğa’nın Fatih’i affetmiş gibi görünmesi, yeni bölümde Fatih’in yepyeni bir teklifle gelmesine neden oldu.

Yayınlanan son fragmanda Fatih Doğa’ya yüzük takıyor ve “Sen beni affet, ben de seni… Her şeyi unutalım” ifadelerini kullanıyor. Kızılcık Şerbeti izleyicisi, Doğa’nın yeni bölümde hangi adımları atacağını merakla bekliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

İzleyicisini her hafta ekran başına kilitleyen dizinin ikinci fragmanı da merakla beklenirken, dizinin yeni bölümü haftaya, yani 10 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarına gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.