Kızılcık Şerbeti’nin beklenen ikinci fragmanı yayınlandı Bölüm 44’te Alev’e büyük şok

Kızılcık Şerbeti’nin beklenen ikinci fragmanı yayınlandı Bölüm 44’te Alev’e büyük şok
Cuma akşamları Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, bomba gibi fragmanla geldi.

Geçen hafta büyük sarsıntılara ve çatırdamalara sahne olan Kızılcık Şerbeti’nin 44. bölümü bu hafta Cuma günü ekranlara gelecek. Yeni bölümün 2. fragmanı ise yayınlandı. Fatih’in Alev’e saldırmaya çalışması 2. fragmana damgasını vurdu.

kizilcik3.jpg

Her hafta Cuma günlerini iple çektiren Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerini Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu gibi başarılı oyuncular paylaşıyor. Dizi, her hafta yeni bir olayla izleyicisini ekran başına bağlıyor. Dizinin yeni bölümüneyse geri sayım başladı. 22 Kasım Cuma günü ekranlara gelmesi beklenen dizinin 44. bölümünde yaşananlar heyecanları artırıyor.

kizilcik-serbeti-apo.jpg

ALEV’E TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Fragmanda Abdullah karakterinin çok fazla görünmemesine karşın Alev tüm olayların odak noktasında kalıyor. Abdullah’ın sadece Abdullah “Sana bir söz verdim ve yapacağım” sözleri duyuluyor.

Sık sık Ünal ailesinin karşısına çıkıp gerilimi artıran Alev, tepkilerin dinmesine izin vermiyor ve ortalığı daha da alevlendiriyor. O anlardan birinde Fatih Alev’in üstüne yürüyor. Ancak Alev ise “Bırakın, tutmayın, onun gücü sadece kadınlara yetiyor” sözleriyle seyircide gerilime neden oluyor.

kzilcik-serbeti-genel.jpg

Nursema da Alev ile karşı karşıya geliyor. Ancak Alev, dinlemek istemiyor ve o sözleri babasına söylemesi gerektiğini belirterek uzaklaşıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Show TV'nin sevilen ve her hafta merak uyandıran dizisi cuma günleri ekranlara geliyor. Yeni bölüm olan 44. bölümü ise 22 Aralık 2023 cuma günü yayınlanacak. Heyecanı yükselten dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.