Aile dizisi 20. Bölüm fragmanı yayınlandı! Akıllara durgunluk veren sahne!

Aile dizisi 20. Bölüm fragmanı yayınlandı! Akıllara durgunluk veren sahne!
Her hafta Salı günleri merakla beklenen Aile dizisinin 20. bölümü için geri sayım başladı. Yayınlanan fragmanda Aslan’ın vurulduğu anlarda nefesler tutuldu.

Show TV ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden ‘Aile’nin 20. bölüm yeni fragmanı geldi. Aile dizisinin 14 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da ekrana gelmesi planlanan 20. bölümünde akıllara durgunluk veren bir an yaşandı.

Her hafta aksiyon dolu yeni bölümleriyle ekran karşısına gelen ve seyircisini etkileyen Aile dizisinin geçtiğimiz bölümünde de heyecan verici anlar yaşanmıştı. Ancak salı akşamı yayınlanacak 20. bölümde çok daha fazla aksiyon bekleniyor.

aile2.jpg

YENİ FRAGMANDA NELER OLUYOR?

Aile dizisi yeni bölüm fragmanı, şimdiden heyecan uyandırmaya başladı. Dizinin müdavimleri Aslan’ın başına gelenleri gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Dizinin 20. bölümü olan yeni bölümde ilk sahnelerde Hülya ile Nedret Soykan’ın düğünde oynadıkları görülüyor. Bu anlarda ikili, birbirlerini iğneliyor.

Nedret’in oğlunun Hülya’yı tehdit ettiği de yaşananlar arasında. Hülya, “Ne yapacaksın, beni mi öldüreceksin?” diye soruyor, aldığı cevap, “Seni değil Aslan’a dikerim gözümü” oluyor.

aile1.jpg

ASLAN VURULUYOR MU?

Dizinin yeni bölüm fragmanında Aslan Devin’e “Karşı karşıya değil de yan yana mücadele etmiş olduğumuz zaman ne kadar güzel olduğumuzu belki fark edersin” ifadelerini kullanıyor. Düğünde yakınlaşan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Ancak fragmanın ilerleyen dakikalarında Aslan’ın vurulma anı dehşete düşürüyor.

Fragmanda Aslan’ın vurulduğu aksiyon dolu sahne ve Devin’in çığlıkları nefesleri kesiyor.

GEÇEN BÖLÜM DEVİN EVE DÖNMÜŞTÜ

Geçen hafta yayınlanan 19. bölümde Devin’in eve dönüşü en çok çocukları sevindirmişti. Devin, aile sofrasına oturduğu ilk andan beri sofradakileri iğneleyerek konuşmuştu. Annelikle ilgili duygusal bir konuşma yapan Devin, masaya neden döndüğünü açıkladı. O esnada televizyondaki bir haber, ailenin sarsılmasına neden oldu.

Televizyondaki habere göre Leyla Soykan’ın mektubu ortaya çıktı ve Hülya Soykan’ın, kızı Leyla’ya kumpas kurduğu iddiasını açık etti. Ayrıca Devin’in vesayet davasında Hülya’nın karşısında olacağı da açığa çıktı.

Tüm bunların ardından Aslan’ın halası Nedret Soykan’ın televizyona verdiği röportaj da gün yüzüne çıkmıştı. Bu anları televizyonda görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Halanın röportaj vermiş olması Devin’i bile şaşkınlığa uğratmıştı. Devin’in sorgulayıcı bakışlarına cevap veren hala Nedret, “Kavgada yumruk sayılmaz kızım, benim de diyeceklerim vardı deyiverdim” diyerek kendini açıklamıştı.

Aslan, tüm bunları gördükten sonra Devin’e “Sana yapma demiştim, dinlemedin beni” şeklinde serzenişte bulunmuştu. Devin ise, “Bana başka bir çare bırakmadın” cevabını vermişti.

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Show TV'nin sevilen yapımlarından Aile dizisi 14 Kasım 2023 Salı günü saat 20.00'da ekranlara gelecek.

aile4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.