Öğretmenlerin seminerleri netleşti

Öğretmenlerin seminerleri netleşti
Ara tatilde öğretmenlerin katılması gereken seminerlerin detayları belli oldu. İşte 13-17 Kasım tarihleri arasında alınacak seminerlerin detayları…

Öğretmenler, ara tatil boyunca katılacakları seminerlerin detaylarını bekliyordu. Seminerlerin konuları ve programları sonunda belli oldu. Öğretmenlerin 13-17 Kasım arası almaları gereken seminerler Milli Eğitim Bakanlığı'nın Öğretmen Bilgi Ağı (ÖBA) üzerinden takip edilebilecek.

mebb.jpg

Öğretmenler seminerlerin detaylarını merak ederken, Milli Eğitim Bakanlığındaki Genel Müdürlerin sunumlarının 13-17 Kasım tarihlerinde saat 09.30 ile 13.00 arasında yayınlanacağı açıklandı. Sunumlar bu saat aralıklarında izlendikleri takdirde öğretmenler seminer yükümlülüklerini yerine getirmiş olacaklar.

Önceki seminer dönemlerinde öğretmenlerin sadece 1 video izlemeleri yeterli görülürken yeni dönemde, öğretmenlerin 13-17 Kasım tarihleri arasında daha önce açıklanan ve genel müdürlerin bilgilendirme konuşmalarının bulunduğu videoları herhangi bir saatte izlemeleri gerekecek. İzlenme süresi ise 19 Kasım 2023 saat 23:59'a kadar uzatıldı.

Öğretmenler için 2023 yılı Kasım dönemi mesleki çalışmalarının içeriği aşağıda yer alıyor.

ezgif-com-webp-to-jpg-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.