Kafasına sürenin bir gecede saçı 3 kat çoğalıyor 'Sadece 3 malzeme yetiyor'

Kafasına sürenin  bir gecede saçı 3 kat çoğalıyor 'Sadece 3 malzeme yetiyor'
Son dönemlerde saç dökülmeniz artıysa ya da genel olarak çok dökülen saçlara sahipseniz çözümünüz doğal malzemelerle yapılan bu maskede olabilir.

Saçlarınızın sağlıklı ve güzel gözükmesi sosyal kimlik bütünlüğünüzü etkileyen etkenlerden biri olarak ön plana çıktığından saçlarınızda yaşanan dökülme, kepeklenme gibi sorunların ileri düzeyde görülmeye başlamasının ardından deprestiflik, asosyallik gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Saç dökülmenizin birçok sebebi olabilir. Yetersiz ve dengesiz beslenme, genetik ve mevsimsel dökümeler bu etkenlerden birkaçı olarak ön plana çıkıyor.

saclarda-kirilma-neden-olur-scaled.jpg

DÜZENLİ BAKIM VE SAĞLIKLI BESLENME

Sağlıklı saçlara en hızlı etki eden bakım aslında beslenme rutininizde değişiklikler yaparak onları içerden beslemeye başlamanızdır. Vücudunuzdaki vitamin eksiklerinden direkt olarak etkilenen saç yapınızdaki onarımın öncelikle içerden besinlerle başlatılması uzmanların tavsiyeleri arasında yer almaktadır. Beslenme programınızı bünyenizin ihtiyaçlarına göre düzenledikten değişimi fark etmeye başlayacaksınız.

3 MALZEMELİ DOĞAL MASKE

  • 2 yemek kaşığı Hint yağı
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı bal

Bu malzemelerle homojen bir karışım elde ettikten sonra saçınızda 2-4 saat arası bekletin ardından şampuan kullanarak durulayabilirsiniz. Maskeyi uygularken saçlarınıza dairesel hareketlerle masaj yapmayı da unutmayın. Bu işlem saç köklerini uyararak saçlarınızı canlandıracaktır. Durulama suyunuzda sirke de kullanabilirsiniz. Saçlarınızı daha parlak gösterirken, kepek oluşumunu da önleyecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.