12 Ocak burç yorumları 'Gökyüzü gelecek vaat eden yıldızlarla dolu'

12 Ocak burç yorumları 'Gökyüzü gelecek vaat eden yıldızlarla dolu'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 12 Ocak 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu saatlerde pek sabrınız olmayacak. Başkalarıyla ilişkilerde, aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Ama kısa sürede iyileşir.

Karşınızda birisinin kaldığını veya fiziksel direncinizi test eden kişilerin olduğunu görürseniz sorunu en baştan ortadan kaldırmaya çalışın. İlişkiler açısından Ocak ayının sonunun bir süredir kriz yaşayanlar için bir sınav olacağını öngörüyorum. Bir insanı gerçekten sevip sevmediğinizi anlamalısınız. Ancak bu, geleceğe yönelik planları sınırlamaz. Ama 23-31 Ocak arasında gerçekten samimi bir insanla mı karşı karşıya olduğunuzu anlamak isteyeceksiniz.

BOĞA

Verimli bir gün sizi bekliyor. İki ay içinde bir seçim yapmak zorunda kalacaksınız, özellikle de birisi size istediğinizi vermediyse veya iş konusunda yarım kalan konular varsa. Aslında Aralık ayının özellikle serbest meslek sahibi çalışanları şok eden bir ay olduğunu hatırlıyorum. Bazı durumların artık sizin için değeri yok! İşinizin bir parçası olarak yeni bir projeye başlayabilirsiniz.

Geçmişte talepte bulunan herkes yardım alacaktır. Birçok olumsuz bilançoyu kapatan serbest çalışanlar, gelecek dönem için bazı hasarları onarmak zorunda kalacak.

İKİZLER

Duygusal yaşamınızda küçük bir gerilimin mevcut olduğunu göz ardı etmiyorum. İlişkilerde maksimum dikkatli olmanızı öneririm, kendinizi biraz zayıf hissedebilirsiniz.

Arada bir gerginlik anları yaşarsınız, bunun nedeni (defalarca anlattığım gibi) özgürlüğü sevmenizdir ve birisinin sizi manipüle etmeye çalıştığını gördüğünüzde kaçarsınız, uzaklaşırsınız. Gerçekte, Venüs'ün muhalefeti uzun süreli çiftlerde de bazı çatışmalara neden olabilir, ancak bir ilişkinin artık düzeltilemeyeceğini kabul etmeden önce ay sonuna kadar beklememiz gerekecek.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

2024 yeniden yolunuza çıkacak bir yıl ama bugün gibi provokasyonlardan uzaklaşmanın önemli olacağı günler de var, karşıt Ay bazı şüpheler yaratıyor.

Ocak ayının bu günü, çok fazla aşk sorunuyla ve en iyi ihtimalle aşırı sessizlikle sona eriyor. Kendilerini biraz fazla kapatmış olanlar konuşabilecek, birkaç anlık güvensizliği serbest bırakabilecekler.

Bir hikaye kapatılmışsa ancak temel olarak hala iyi temellere sahipse, kurtarılabilir. Bahar ayını göz önünde bulundurarak hayata geçirilecek bazı önemli girişimler olacağı göz önüne alındığında, Ocak ayı sonunda önemli seçimlerin yapılması gerekecek. Fiziksel görünüme ve beslenmeye dikkat edilmesi gerekiyor.

ASLAN

Geçen yılın sonundan bu yana bazı çiftlerde yaşanan aşk krizi ve büyük belirsizlik durumunun ardından birileri duygularını yeniden keşfedebilecek. Tek sorun, bir süredir, uzun yıllardır, artık birbirini sevmeyen ya da her durumda büyük bir tutkudan ziyade şefkatli bir dostluk olarak kabul edilen bir kişiyle yaşayanlar için ortaya çıkabilir.

Bu durumlarda ihanet fikri ortaya çıkabilir. Birçoğunuzun çalışma alanında şimdilik sadece proje yapma ihtiyacıyla kendini gösteren yenilikçi bir dönemi yaşamak üzere olduğunu söyleyebilirim. İkincisinin gerçekleşmesi için Mayıs ayının sonuna kadar beklememiz gerekecek.

BAŞAK

Görünüşe göre yıldızlar insanlara yakın olma arzusu daha fazla olanlardan yana, artık daha fazla konuşma ve tartışma arzusu var. Aşkla ilgili herhangi bir şüphe ay sonunda çözülebilir, ancak önemsiz tartışmalar bile ortaya çıkabilir; örneğin bir iş projesini kabul edip etmeme ya da ekonomik bir sorunun nasıl çözüleceği, partnerinizden farklı düşündüğünüz için anlaşmazlığa yol açan konulardır. Şubat ayından bu yana başarı. İşle ilgili zorlamanız gereken durumları değerlendirmeye başlamak için bu an ilginç olmaya devam ediyor.

burc.jpg

TERAZİ

Bu dönem büyük ilgi görecek ve Pazar gününün önceden planlanması gerekecek. Bu nedenle aşkı yaşayan ve bir duyguyu teyit etmek isteyen kişiler bu dönemde sevdiği kişiyle tanışmaya çalışmalıdır. Boğa ve Oğlak burcuyla biraz daha karmaşık ilişkiler. Anlaşmazlıklar varsa bu aşkla ilgili konulardan ziyade para ve işle ilgili konulardadır. Ocak ayının sonu için öngörülerimi tahmin etmeliyim, Terazi doğumlulara ayın 23'ünden 31'ine kadar büyük olasılıkla bir sahne değişikliği olacağını, hatta belki de sinirlenme riskiyle karşı karşıya kalma riskini almam gerektiğini duyurmalıyım. ve gereksiz durumları kapatmak. Sanki sabrın günleri sayılı gibi görünüyor.

AKREP

Bu dönem aşktan bahsediyor. Birini etkilemek için en güzel gün olacak. Ancak önümüzdeki birkaç gün için projeler oluşturmak için daha fazlası da yapılabilir. Son zamanlarda yanlış zamanda çok fazla kelime söylenmesi nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Bunun nedeni, gerginliği ve sinirliliği çok uzun süre içinizde tutmanız, en uygunsuz anda konuşma ve ağzınızdan kaçırdığınızı riske atmanızdır. Karşıt Jüpiter her zaman mali konularda ihtiyatlı olmanın yolunu gösterir, ev meseleleri ve satışlar Mayıs ayından sonra açılabilir.

YAY

Gökyüzü gelecek vaat eden yıldızlarla dolu. Venüs'ün burcunuzda olduğunu unutmamak gerekir. Eğer uyumsuz Satürn olmasaydı her şey daha net olurdu.

Açıklayacağım; Pek çoğunun, yaşadıkları hayattan şikayet edemeseler bile, onu değiştirmek ve yeni ufuklar keşfetmek istediklerine, hatta en gençlerinin seyahat edip yurtdışına çıktığına inanıyorum. Nişanı iyi olanlar ya da uzun süredir bir kişiyle birlikte olanlar bir projeye başlayabilir, İkizler ve Başak burcuyla ilişkilerinde dikkatli olabilirler.

burclar.jpg

OĞLAK

Kendinize ayıracak zamanınız var mı? Burcunuz açısından olumlu olmaya devam eden bu dönemin tek riski tam olarak iş için biraz fazla yaşamak olduğundan, bu anlamda bunun büyük ölçüde rolünüze bağlı olduğu açıktır.

Şans eseri bu ayın sonunda burcunuzda çok önemli bir gezegen yoğunluğuna sahip olacağız! Burada ne yaptığınıza ya da ne yapacağınıza bağlı ama güzel bir olumlama olacak ve ben size şimdiden referans bir hafta sonu göstereceğim, 27 Cumartesi ile 28 Pazar arası.

Büyük bir rahatsızlık anını telafi etmeye çalışmak zorundalar! Duygular açısından hoşuma giden bir gökyüzü, iş ve diğer durumlarla ilgili kolay olmayan, düşüncelerle dolu bir ay oldu ve aşkta pek bir etki yaratmadı ya da bir aile üyesi için endişelendiniz.

KOVA

Yorgun olduğunuzda neredeyse hiç uyumazsınız. Aslında tartışmaya başlamanız daha kolay! Sosyal olmayı, arkadaşlık kurmayı seven bir insansınız ama aynı zamanda astrolojide izolasyonu temsil eden bir gezegen olan Satürn tarafından da yönetildiğinizi hatırlıyorum, bu yüzden bir süre kendi başınıza kalmanın size bir zararı olmaz, özellikle de anlamak için yakın gelecekte yapılması gereken hamleler.

Pazar günü daha iyi bir gün olacak ama size bir tavsiyem olacaksa, en az kırk sekiz saat boyunca vücudunuzu zorlamamaya çalışın. 20 Cumartesi gününden itibaren burca giren Güneş ek çözümler getirecek.

burccc.jpg

BALIK

Salıncakta günler geçiriyorsunuz, bazı günler çok iyi durumdasınız, bazı günler ise hata yapmak üzere olduğunuzu düşünüyorsunuz.

Bugün, neyse ki iyi yıldızlar tarafından destekleniyorsunuz, ancak bu gece ile yarın arasında güçlü bir gerilim yaşanabilir. Aşkta hala büyük yıldızlarımız yok ve kriz yaşayan herkesin, buna sebep olan kişiyle birlikte bunu unutmasını isterim.

Bunun nedeni, Ocak ayının sonunda muhteşem bir gökyüzüne sahip olmamız ve 23'ünden itibaren oldukça aktif bir Venüs'e sahip olmamızdır. Cuma günü gözden geçirilecek bir şeyler olacağından bugünden itibaren anlaşmazlıklardan kaçınmak iyi bir fikir olacaktır, eğer bir şeyler yolunda gitmezse, yeter demek yerine ay sonuna kadar beklememiz gerekir. Birçok şey netleşecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.