14 Ocak burç yorumları 'Venüs harekete geçiyor'

14 Ocak burç yorumları 'Venüs harekete geçiyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 14 Ocak 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Karmaşık ve zıtlıklarla dolu bir dönemden geçtikten sonra gerçekten bir huzur vahasına ihtiyaç duyanlar için ilginç bir Pazar. Koç bir savaşçıdır, bunu biliyoruz ve neredeyse herkes son zamanlarda güçlü bir gerginlik hissetmiştir.

Ay sonu ile Şubat başı arasında hem aşkta hem de işte net cevaplar almanız gerekecek. Aklınızda önemli bir şey olabilir. Güçlü olduğunuzu ama çok fazla riske girmemeniz gerektiğini, biraz dikkatli olmanız gerektiğini unutmamaya çalışın.

BOĞA

Bu Pazar mali konulara dikkat edin, çünkü daha fazla para çıkabilir ve mali açıdan bakıldığında daha fazla dikkatli olunması gerekiyor. Belki sizin hatanız değil ama dışarıdan gelen saldırılar nedeniyle pozisyonlarınızı savunmaya çalışmak zorunda kalıyorsunuz

Bazıları para iadesi görebilir, ancak her şey tamamlanmayabilir. Geçmişte iş anlaşmazlığı açan veya partneriyle yaşadığı anlaşmazlıkta haklı çıkmak isteyen herkes, mayıs ayı sonuna doğru müjdeli bir haber alacak. Ay sonundan itibaren iyileşmeyi seviyorum. Bu dönemde mülkiyetle ilgili sorunlar ortaya çıkıyor ve bu durumda da kendimizi savunmamız gerekiyor.

İKİZLER

Aşk söz konusu olduğunda Ocak ayı pek iyi başlamadı. Şubat, yardıma ihtiyacı olanlara veya daha fazla anlayışa ihtiyacı olanlara, önümüzdeki birkaç gün için bir projeyi sürdürmek isteyenlere elini uzatıyor.

Bekar insanlar tercih ediliyor. Toplantılar söz konusu olduğunda bu gökyüzünü seviyorum. Eğer müsait olduğunuz kişiler varsa onlarla takılmayı denemelisiniz. Ancak bugün, belli bir can sıkıntısı ve gerginlik duygusu hakim olabilir.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

İşte uzun zamandır bazı açıklamalar yapan bir kişiyle yüz yüze görüşmek için doğru gün, uygun Ay'ın anahtarını verecektir. Daha da önemlisi eğlenmeye, insanlarla takılmaya çalışmalısınız. Kefaret zamanı geldi, bu yüzden ne istediğinizi açıkça belirtmekten çekinmeyin, çünkü öne çıkmak için en iyi gün gibi görünüyor.

Sözleşmeler için de önemli bir burçtur; burada o gün hakkında çok fazla konuşmuyoruz, dönemden ve özellikle Şubat ayının ikinci yarısından bahsediyoruz. Önümüzdeki üç hafta içinde hem duygusal hem de iş sözleşmesinin şartlarını gözden geçirmek mümkün olacak.

ASLAN

Son birkaç saat içinde özellikle duygusal düzeyde sorunlar yaşadıysanız, artık eskisi kadar sabrınız kalmadığı için işleri kısa kesmek doğru olacaktır.

Elbette, eğer iki ilişkiniz varsa veya bir ilişki probleminiz varsa, önemli olan açık olmaktır: Aralık ayında bir gergin dönem yaşadınız, şimdi umarım fikirleriniz daha netleşmiştir. Genel olarak, kötü biten bir ilişkinin ardından değiştirme veya değiştirme hikayeleri bile birkaç hafta içinde kendini kanıtlamak zorunda kalacak ve Şubat ayından itibaren yeni şeyler yapmaya çağrılacaksınız.

BAŞAK

Bu pazar gününün karışık geçtiğini söylemeliyim, tüm duyguları dikkatli yaşamakta fayda var. Tavsiyem çok eleştirel olmamaktır çünkü bazı şeyler hakkında çok fazla ayrıntıya girmek bazen sorun yaratabilir.

Olumlu olmaya çalışın ama aynı zamanda bazı gereksiz sorunları da göz ardı edin. Son zamanlarda rahatsız olan biri için endişeleniyordunuz.

Ocak ayı sonuna kadar projeler ve duygular için toparlanma, Venüs 23'ünden itibaren çok güzel bir geçişe başlayacak, bu yüzden başarılı olacaksınız, ölü dalları kesmek uygun pek çok kişinin son birkaç yılda çeşitli yanlış anlamaları ortadan kaldırdığına inanıyorum.

burccc.jpg

TERAZİ

Duyguların ve ilişkilerin gözden geçirildiği bir dönemdir ve bu dönemde iş konularının da ön plana çıkabileceğini unutmayalım.

Dayanamadığınız bir şey varsa o da azarlanmaktır ve partneriniz sık sık sizi sözlerinizde veya seçimlerinizde çok düşüncesiz davrandığınız için suçlar! Şu anda hala güncel olmayan gerilimlerden dolayı belli bir yavaşlama yaşıyoruz, yapmamız gereken ilk şey fiziksel gücü toparlamak.

Geçen yılın yazından bu yana, aile üyeleri de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı mükemmel bir formda olmadığınızı biliyorsunuz. Şans eseri iyi bir dayanıklılığa sahipsiniz.

AKREP

Bu Pazar, sizi biraz engelleyen son iki güne kıyasla güzel bir gökyüzü ve özgürleştirici bir burcumuz var. Küçük bir kriz yaşayan veya hasta olanlar iyileşebilirler. Aşkı gözden kaçırmamanızı tavsiye ederim, çünkü eğer aşk doğruysa ya da yakın zamanda ilginç bir insanla tanıştıysanız bu olumlu Ay, buluşmalara yardımcı olur. Üstelik bugünden itibaren Merkür olumlu bir şekilde geri dönecek ve bu da olumlu duyguları körüklüyor.

YAY

Bu Pazar, ton düşüyor. Karışıklık ve gerginlikten etkilenebilirsiniz. Ancak bu gökyüzünün güzel yanı geleceğe dair hiçbir umut eksikliğinin olmaması ve iç çatışma devam ederse bunun üstesinden gelinmesidir.

Yıl ortasında kendinizi kötü hissetmenize neden olan bir şeyden kurtulabilirsiniz. Sağlık ya da kişisel sorunların üstesinden gelinir. Bu saatlerde sizi üzen, istekleriyle boğan insanlarla çevrili olmama isteğiniz çok yüksek olacak ve bir süre kendi başınıza kalmak ya da bir gezi düzenlemek isteyebileceğiniz ihtimalini de göz ardı etmiyorum. önümüzdeki birkaç gün için. Cesaretinizi kırma gücüne sahip insanların etkisine kapılmayın.

OĞLAK

Katılmak isteyenler kendilerini rehabilite edebilir ve romantik ilişkiler mükemmel bir burç tarafından teşvik edilecektir. Ocak ayının sonunda yıldızlara baktığımda, gökyüzünüze yalnızca olumlu bir puan verebilirim, burcunuzda pek çok gezegen olacak, hepsi Jüpiter ve Satürn ile iyi açılarda.

Her şeyin sizin elinizde olduğu açık ama iyi yıldızlarımız olduğunda doğru zamanda doğru buluşmayı yapmak daha kolay oluyor ve bu aşk için de geçerli. Aynı şekilde, bir kişinin artık ihtiyaçlarınıza uygun olmadığını düşünüyorsanız, acı çekmeden başka bir şey arayabilirsiniz. Yıl sonu bir miktar onay getirecek. Birçoğunuzun daha fazla garantiye sahip olma arzusu ortak çünkü son zamanlarda bir şeyler değişti.

burclar.jpg

KOVA

Biraz çelişkili ve gergin günlerin ardından bu Pazar hoş karşılanıyor ve daha iyi bir Şubat ayı ufukta görünüyor. Diğer şeylerin yanı sıra, çoğu kişi için bu bir doğrulama anıdır, aynı zamanda yeni işbirliklerinin de başlangıcıdır.

İstisnai durumlarda, yıl ortasından itibaren işyerinde bir şeyi değiştirmeyi bile düşünebilirsiniz; bunu yapmayanlar ise birkaç ay içinde bunu düşünebilir. Jüpiter'in hâlâ buna karşı olduğu (ancak Haziran'dan itibaren lehine döneceği) göz önüne alındığında, bu gökyüzünün tüm çalışmalarınızı veya kişisel arzularınızı desteklediğini söyleyemem, ancak belli ki bu deneyler ve projeler dönemi teşvik edici ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Aşkta kalp bir süredir yalnızsa bakın ne olur, kendinizi kapatmayın.

BALIK

Bu Pazar Ay sizin burcunuzda doğdu ve bu iyi bir alamettir. Ocak ayının başı sıkıntılıydı ama şimdi iyi bir eylem ve tepki kapasitesi geri dönüyor.

Jüpiter ve Satürn'ün konumları burcunuza uygun olmaya devam ediyor. Her halükarda birkaç hafta öncesinden daha iyi olan genel durumun dışında, önümüzdeki kırk sekiz saat içinde sizi aşkta ileri bir adım atmaya da davet ediyorum. Kalbinizi iki farklı çıkar arasında bölmemeye, çok fazla provokasyona kapılmamaya dikkat edin. Bir şirkette çalışıyorsanız, size Şubat ortasına kadar geliştirilecek ekstra, tatmin edici bir yarı zamanlı iş de teklif edebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.