9 Ocak burç yorumları 'Bugün harekete geçme zamanı'

9 Ocak burç yorumları 'Bugün harekete geçme zamanı'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 9 Ocak 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bunlar yoğun günler. Öte yandan Ocak ayı duyguların tamamını belirleyici bir aydır. Kesinlikle hareket alanını sınırlamaz.

Sıkışıp kalan, kararsız kalan herkes yeniden başlayabilir. Bu durumda projelerini detaylı bir şekilde analiz etmek zorunda kalanlar var, en güçlü çiftler büyük bir projeyi paylaşabilir veya yaza kadar bir etkinlik düzenlemeyi düşünebilir. Bu günler sizi işyerindeki durumu değerlendirmeye davet ediyor.

BOĞA

Her zaman işleri sakin bir şekilde yapmak istersiniz, kendinizi olayların içine atmayan bir tipsiniz. Ancak bir süredir bu ihtiyatlı olma eğilimi azalıyor ve bu ihtiyatlılığın yerine, Aralık ayında işlerde bir düşüş olması durumunda bazen sabırsızlığa varan büyük bir isyan yaşanıyor.

Bazı insanların olayları hızlandırmasının veya daha önce istemedikleri değişiklikleri yapmak istemelerinin nedeni budur. İşte aşkın da başrolde olduğu bir dönemin en güzel günleri. Dikkatli olun, çünkü size istemediğiniz şeyleri yaptırmak isteyenler olabilir, Akrep ve Aslan burcuna karşı iki kat dikkatli olun.

İKİZLER

Ocak ayının bu gününde doğan hikayeler güvenilir görünmüyor, evde çözülmesi gereken sorunlar var bir aile üyesinin endişeleri var ve zaten krizde olan ilişkilerin kontrol altına alınması gerekiyor.

Bugüne vurgu yapıyorum çünkü büyük olasılıkla çözülmesi gereken durumlar, gecikmeler olacak. Yani evde ve başkalarıyla ilişkilerde bir şey açıklığa kavuşturulmamışsa, bunu yapmak mümkün olacaktır. Gerçekten huzura ihtiyacınız var! Gün oldukça fazla strese maruz kalabilir.

0-8.jpg

YENGEÇ

Bugün yüzleşmeniz gereken ne olursa olsun, belki konuyla ilgili bir tartışma, dikkatli ilerlemenizi tavsiye ederim. İş anlaşmazlıkları varsa bunları Çarşamba gününden önce çözmek daha iyidir, o zaman Ay karşıt konumda olacaktır. Aşkı belli olmayanların biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Haftanın bu orta kısmında her şeyi çok sakin bir şekilde yapmanızı öneririm çünkü kendinizi gergin ve tedirgin hissedebilirsiniz. Bu durum sınırlamıyor ancak eninde sonunda aktif olacak bir 2024 sizi bekliyor.

ASLAN

Geçen yıl (bu zamanlar) yalnız kalanlara, şimdiye kadar kalplerinde yeni bir ateşin oluşmuş olabileceğini defalarca söyledim. Ancak bazen bir ayrılıktan sonra ortaya çıkan ilişkiler onarıcıdır ve kesin değildir.

Dolayısıyla, romantik bir aradan yeni döndüyseniz ve şimdi yeni bir ilişki yaşıyorsanız, sonsuz aşk sözü vermeden önce dikkatlice düşünün. Üstesinden gelinmesi gereken küçük bir iç engel vardır. Zaten bu günlerde iş yerinde, gelecekteki olasılıklar ışığında son derece önemli olacak bir şeyler hareket ediyor. Ödevler, emirler, durumlar…

BAŞAK

Bir süredir sana söylediğim şey, özellikle mali konularda çiğneyebileceğinden fazlasını ısırmaman. Ancak belki de çocuklarına, evlerine daha fazla harcama yapmak zorunda kalan ya da açık bir anlaşmazlık yaşayıp paranın iadesini bekleyenler de var.

Bugün bazı küçük gecikmeler ve gerilim anları olmadan geçemeyeceğiz. Aşkta, en azından Perşembe gününe kadar biraz sabırlı olmanız gerekecek, özellikle de isteklerinize kulak tıkayan biriyle uzun süredir mücadele ediyorsanız. Ailede, ebeveynler ve çocuklar arasındaki ilişkilerde de ihtiyatlı bir tutum tavsiye edilir.

scale-1200.png

TERAZİ

Bu gün olanları hafife almayın ancak akşamın daha yorucu olabileceğini unutmayın. Duygular daha güçlü, oldukça yorucu projelerin sakin bir şekilde analiz edilmesi gerekecek. Aşk hakkında konuşmak için en güzel gün olacak, şimdi başlayan bir ilişki gelecek için umut verici olabilir!

Hatta bazıları iki hikaye arasında kalmış bile olabilir. Evli olanlar muhtemelen kendilerini doğrudan ilgilendirmeyen ancak partnerlerini ve çocuklarını ilgilendiren bazı olaylardan endişe duyacak.

AKREP

Haftanın bu orta kısmının heyecan verici olduğu söylenmelidir. Tamamen iyi olmanız zordur, çünkü ruhunuzda çoğu zaman girdaplar vardır ve bu nedenle son birkaç gün içinde yanlış bir şey söylediyseniz şimdi pişman oluyorsanız, hatalı gibi görünmemeye dikkat edin.

Bazen aşkın doğru cevapları vermediğini düşünürsün. Bu durumda biraz sabır gerekiyor. Eğer buna değer olduğunuzu düşünüyorsanız, sizin için önemli olan birine teklifte bulunmanın doğru olduğunu düşünüyorsanız tereddüt etmeyin. Tam tersine kendinizi izole etmenize gerek yok! Adım atmalısın.

YAY

Yıldızlar belirli bir faydalı etki de yaratıyor çünkü bu saatlerde Ay, Merkür ve Venüs burcunuzda bulunuyor. İmkanı olanların hayatlarını değiştireceklerini ve bunu kısa sürede yapacaklarını anlattım.

Ayrıca yılın ikinci yarısında gerçekleşmesi gereken bazı dönüşümleri (Satürn karede) düşünmek de faydalı olacaktır. Şu anda organize ettiğiniz konular için onayların gelmesini beklemek, önümüzdeki birkaç ay için kazanmanın anahtarıdır. Tek gereken biraz yaratıcılık.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Bu dönemde birçoğunuz iş ve aşk hayatıyla ilgili durumu değerlendirmelidir. Bir süredir devam eden hikayelerin değiştirilmemesi, hatta bazı durumlarda güçlendirilmesi bile gerekebilir.

Cuma ve Cumartesi, pratik yaşamınız açısından güçlü günlerdir. İşyerinde seçimler yapmanız, bazı değişiklikler yapmanız veya bir sözleşme veya anlaşmayla karşı karşıya kalmanız gerekir. Size borcu olan biriyle yüzleşmek istiyorsanız tavsiyemiz mantıklı hareket etmenizdir.

KOVA

Sonsuz aşk vaat etmek sizin için riskli olabilir, çünkü ara sıra bunu düşünüyorsunuz ve ben tüm aşk durumlarının başarılı olmadığı Aralık ayından ilham alıyorum ama şimdi iyileşiyoruz!

Birçoğu kendi içinde büyük bir elektrik hissediyor ve dışarıdan gelen güçlü gerilim hissini iptal etmek istiyor, üstelik bu çalkantı çok uzun süredir aktif olduğu için yeni sözleşmeler ve büyük sorumluluk gerektiren yollar ufukta görünüyor. Ayrıca birdenbire, dikkatle yönetmeniz gereken bazı mali sorunların içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz.

BALIK

Güçlü bir heyecanın olduğunu hissediyorsunuz. Nasıl yaşamak istediğinizi anlamanın zamanı geldi, çünkü partneriniz ve aile üyeleriniz üzerindeki gerilimi serbest bırakırsanız veya ruhunuzu rahatsız edebilecek durumları öne çıkarırsanız, yalnızca daha fazla tedirgin olmakla kalmaz, aynı zamanda birini kendinizden uzaklaştırma riskiyle de karşı karşıya kalırsınız.

Bu gün oldukça yorucu başlıyor, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

evlilik-burc.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.