5 Ocak burç yorumları 'Ocak ayının en şanslıları belli oldu'

5 Ocak burç yorumları 'Ocak ayının en şanslıları belli oldu'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 5 Ocak 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu hafta sonu, aynı zamanda büyük bir ivme kazandıran duygular ve duyumların yanı sıra bitiş çizgisini geçme, bir mücadeleyi kazanma kaygısıyla ilgili!

Bu aralar karşınıza çıkabilecek burçlardan Yay ve Aslan burcuyla ilişkilerinizde dikkatli olun. Bu önemli bir dönem bugün olumlu bir gün ve şunu söylemeliyim ki, duygusal açıdan bakıldığında, yanınızda doğru kişiyle yeni perspektifler açılabilir.

BOĞA

Tedirgin bir şekilde başlayan bir hafta sonu. Partnerinize yakın olmak, bir kriz varsa uzlaşmak veya belki de en son ortaya çıkan bir sorunu çözmenin mümkün olup olmadığını anlamaya çalışmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Ekonomik açıdan harekete geçmemiz gerekiyor. En azından bazı stratejileri gözden geçirin. Yorucu gün.

İKİZLER

Kendinizi kesinlikle aşk konusunda çatışma durumuna sokmamalısınız, çünkü artık Venüs karşıt açıdayken her şeyi yanlış ya da gerçekte olduğundan daha karmaşık görme riskiyle karşı karşıyasınız.

Çevrenizdeki insanları özellikle profesyonel açıdan dikkatlice değerlendirin! Yıl ortasına gelindiğinde önemli seçimlerin yapılması gerekecek.

1651026933-news-b.jpeg

YENGEÇ

Bugünlerde aşkta küçük karmaşıklıklar yaşanıyor, özellikle dün gerginlikler vardı, bugün daha iyi. Bu, bir iş projesi geliştirmek zorunda olan ve ay sonuna kadar profesyonel yaşamları için farklı bir planın doğmasına rıza gösterenler için hoşuma giden bir burç.

Geçmişte çözülmemiş eski tartışmalara dönmemeye dikkat edin: Genellikle unutmadığınızı biliyoruz ancak bu hem kendiniz hem de çevrenizdekiler için sorun olabilir.

ASLAN

Bu dönemde bir zorluğun üstesinden gelmeniz gerekebilir, ancak bugün bastırılmış görünüyor. Gerçekten seni anlamayan bazı insanlar varmış gibi görünüyor sizden istedikleri talepler yersiz görünüyor ve yüzleşmeniz gereken provokasyonları yönetmek kolay değil!

BAŞAK

Bu dönemde motivasyon eksikliği yok ama çaba çok fazla! Projeyi devretmenin mümkün olmadığını ve bu nedenle her zamanki gibi her şeyi kendi başınıza yapmak zorunda olduğunuzu fark ettiniz.

Aşkta ister istemez tedirginlik durumu içeren, yalnız kalplerin biraz daha kararsız olduğu bir gökyüzüdür. Sizinki mahremiyeti seven bir işaret, şu anda ileri bir adım atmanız gerektiğini göz ardı etmiyorum.

Başkalarının yaklaşmasını beklemeyin; Eğer uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa, tanışmanız zordur, bazen kelimelerin önemi yoktur, iyi bir yakınlık yeniden kurulmalıdır.

scale-1200.png

TERAZİ

Birkaç gün önce de açıkladığım gibi, etrafınızdakileri iyi değerlendirmelisiniz. İntikam ve değişim arzusu o kadar büyüktür ki, tüm karamsar ve sıkıcı insanlar sizden uzaklaşacaktır.

İyilik yaptığınızı düşünerek bir kişiyi savunursanız, sonunda aşırıya kaçmakla suçlanırsınız. Bugün sizi etrafınızda olup bitenleri dikkatlice gözlemlemeye, ama her şeyden önce geleceğe yönelik olarak iş ve mesleki konuları daha iyi yönetmeye davet ediyoruz.

AKREP

Venüs burcu terk etti ama kalbinizde büyük bir varlık bırakmış olabilir, yeni karşılaşmalar tercih edilmeye devam ediyor. Satın almalar ve harcamalar hakkında dikkatli düşünmek önemli olacak çünkü son zamanlarda çok fazla harcamanız oldu.

Bugün ilginç, Yengeç, Oğlak ve Yay ile birlikte zodyakın en güçlüleri arasındasınız. Bu yüzden ne düşündüğünü söylemek zorundasın! Hafta sonu yardımcı olur. Geçmiş bazı beklentilere ihanet ettiyse intikam anını beklemek yerine ilerleyin, önümüzdeki aylarda yeni yerler, duygular, özel hisler sizi bekliyor.

YAY

Aşkta ve işte bazı şeyleri değiştirebilirsiniz. Tekliflerde bulunacak, yanıtlar alacak olan sizsiniz. Ayrıca, olumlu bir Venüs ile bunun, uzun süredir yalnız olanlar için bile büyük önem taşıyan bir burç olduğu söylenmelidir. Önemli ve sağlam yıldızlara sahip olmak, yalnızca daha fazlasını yapmanıza olanak sağlamakla kalmaz, aynı zamanda daha büyük bir gücü geri getirir.

Geçen yılın sonuna kadar orada olmayan duyguları deneyimlediğinize inanıyorum. İş konusunda tavsiyem, önemli durumların, anlaşmaların ve sözleşmelerin Mayıs ayına kadar sonuçlandırılmasıdır.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Venüs birkaç hafta içinde burcunuza gelecek ve bu önemli bağlantılar, harekete geçme, heyecanlanma, daha fazlasını yapma yeteneği anlamına geliyor! Sadece geleceğe yönelik olumlu hamleler vermekle kalmaz, aynı zamanda, doğal olarak yanınızda doğru partnerle bir aşk ilişkisi tanımlamayı düşünüyorsanız daha iyi kombinasyonlar da olabilir.

KOVA

Kasım ayıyla karşılaştırırsam çok ilerleme kaydettiğinizi, dolayısıyla kasım ayı sonunda doğan tüm proje ve yeniliklerin bir iyimserlik nefesi getirdiğini söyleyebilirim.

Kalabalıklara uyum sağlamayı sevmeyen, çok kritik bir insansınız, hayatta bazı riskler almaktan korkmuyorsunuz ancak şu anda özellikle ekonomik açıdan risklerden kaçınmalısınız.

0-8.jpg

BALIK

Venüs ile aşkta huzuru korumak kolay değil. Bu Cuma biraz dinginliğin yeniden kazanılmasına yardımcı oluyor, ancak temelde diğer her şeye yayılan iş ve kişisel şüpheler var.

Unutmanın senin için neredeyse imkansız olduğunu biliyorum ama eğer kendini bazı duygulardan mahrum hissediyorsan pişman olma. Sizin gibi detaylara dikkat eden bir insan için kelimeler ve güvenceler tek başına sakinleşmeye yetmez. Somut bir sevgi kanıtına ihtiyacımız olacak. Bugün, yararlanmanız gereken daha fazla enerji yükünüz var ve hatta hafta sonu boyunca, bu, eğer devam etmeniz gerekiyorsa, kuru dalları kesmenize bile olanak tanıyacak...

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.