26 Aralık burç yorumları 'O burçlar için aşk kapıda'

26 Aralık burç yorumları 'O burçlar için aşk kapıda'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 26 Aralık 2023 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugünle yarın arasında yorgunluk var; artık son birkaç ayın verimsiz yorgunluğu değil, sadece biraz sabırsızlık var. Son aylarda pek çok kişi para sorunu yaşadı, ayrıca bazı kartları veya hesapları da kapatmak zorunda kaldılar. Hafta başında aşkta da hafif bir gerileme yaşanırken, 29'undan itibaren güzel bir toparlanma yaşanacak.2024'ün yıldızları hâlâ büyük bir proje ve her şeyden önemlisi bunu hayata geçirme ihtimalini vaat ediyor.

BOĞA

Hala tartışmalı olabilecek, ancak sizin kesinlikle arka planda olmadığınız astrolojik bir durumun ortasındayız. Boğa burcunda doğan birçok insanın ekonomik anlaşmazlıkları çözmek zorunda olduğuna inanıyorum. Elbette haftanın bu başlangıcı sessiz başlıyor ama yalnızca hafif bir fiziksel gerileme nedeniyle; Yalnız kalplere aşık olma konusundaki bulgular ayın 29'undan sonra daha da belirginleşecek. Etkinlikte bir şeyler yeniden başlamak üzere ama çözülmesi gereken hukuki bir sorun var. Açık olalım, durmanın mümkün olduğu bir yıl değil ve eğer bir duraklama olursa yeniden başlayabiliriz, hatta şimdi daha da iyi.

İKİZLER

İlginç bir gün ama birkaç gün içinde Venüs karşıt açıda olacak; bu aşkı ilgilendiren çözümlere doğru itebilir. Özellikle eski sevgililerle yapılan tartışmaların kontrol altında tutulması gerekiyor. Aşkta pek çok sorun yaşayan çiftler, Aralık ayının sonunda kendilerini yeniden tartışırken bulabilirler. Yani, eğer önemli bir işiniz varsa, şimdi düşünün ve Ocak ayının sonuna doğru çok meşgul olacağınızı bilin. Girişimciler, serbest meslek sahipleri, öğrenciler kısa sürede bu yolu tamamlayabilirler.

1651026933-news-b.jpeg

YENGEÇ

Birkaç aydır birçok kişinin hayatını değiştirebilecek bu andan bahsediyorum. Transferler, yenilikler, çocuklar, yeni aşklar... 2024'e pozitif olmamız lazım. Bugün fazladan bir malzemeyi, biraz umudu ama aynı zamanda kendini hissettiren bir sürü yorgunluğu da beraberinde getiriyor! Gençler ya da aşk buluşmaları yaşamak isteyenler uyarılıyor, bir yenilenme dönemi yaklaşıyor.

ASLAN

En doğru kararları 2024 yılında Mayıs ayından sonra alacaksınız ama bu, şu andan yaza kadar olan tüm dönemin zor geçeceği anlamına gelmiyor, tam tersine! Hatta farklı teklifler arasında seçim yapmak zorunda kalacaksınız, Şubat ve Mayıs 2023 arasında yaşanan kriz ve değişim aşamasından sonra fikirler artık daha net hale geldi. Aşkta pek çok kişi kendini bir kenara bırakılmış hissetti. Çok az uyarılma hissedenlerden, çift olarak görevlerini yapmış olmalarına rağmen kendilerini biraz köşeye sıkışmış hissedenlere kadar neredeyse herkesin kafası karışmıştı. Diğerleri kendilerinin memnuniyetle yapacakları şeyleri paylaşmak zorundaydı. Kısacası çelişkili bir gökyüzü. Ama aşk konusunda 29'uncu Cuma'dan sonra yeniden düşünmeye başlıyoruz.

BAŞAK

Özellikle değişim konusunda büyük umutlarla başlıyoruz, bu yüzden yeni bir işe getirilenlerin boş durmaması gerektiğini ısrarla söylüyorum; bazı sözleşmelerin süresi dolacak ve 2024 yılının mayıs ayına kadar ne yapılacağına karar vermek mümkün olacak. İstek ve komisyonlara göre çalışabilenlerin mutlaka söyleyecek, değerlendirecek çok şeyleri olacak. Aşk ilişkilerinde hala bazı küçük şüpheler var, uzun süre yalnız kalanlar oyuna geri dönüp dönmeyeceğini bilmiyorlar. Bugün fiziksel düzeyde hafif bir gerileme var, muhtemelen evde veya işte çözmeniz gereken sorunlar var.

burclar-652847.jpg

TERAZİ

Haklarınızın çiğnendiğini hissettiğinizde ya da haklı olduğunuzu düşündüğünüz için kendinizi savunmak istediğinizde sessiz kalmazsınız. Teorik olarak Terazi çok diplomatik bir burç olmalı, sabır tükeniyor ve bunlar çok oy vermek istediğiniz günlerdir. Yani, bugün fikirleriniz daha net olsa bile, haftanın başlangıcı size bazı sorunlar yaşatmış gibi görünüyor. İpleri elinde tutmak, anlaşmaların ve sözleşmelerin sonuçlarını zorla ileri taşımak tehlikeli olabilir, eğer iyi düşünmüyorsanız, acele etmemeniz daha iyi olur. Aşk için güzel bir gökyüzü var ve en motive çiftler 2024 için önemli planlar yapabilirler.

AKREP

Aralık ayının aşk için teşvik edici bir şekilde başlayacağını, artık birçok projenizin ve duygularınızın nihayet yeniden devreye gireceğini yazmıştım. Önümüzdeki birkaç gün önemli. Geri bildirim, duygular, birisi onay alabilecek. Kalbin yalnızsa, uzakta biri varsa öne çık. Akrep bazen aşka meydan okur ve abartılı veya zor insanlardan hoşlanır. Bu dönemde daha sakin projelere yer vermemiz gerekiyor, yoksa yıldızlar yardımcı oluyor ama değerlendirme hatası nedeniyle hata yapma riskiyle karşı karşıya kalıyoruz.

YAY

Ay sonuna ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi olacak, hatta 29 Aralık'tan itibaren Venüs burcunuza girecek. Bu dönemde yaşadığınız her karşılaşmanın veya duygunun önemli olabileceğini hatırlatmalıyım. Ancak, iyi öncüllere rağmen bu, bazı tartışmaların veya gecikmelerin aşk veya iş ile ilgili olabileceği yorucu bir gün gibi görünüyor. Öte yandan ay sonuna doğru burçtaki üç gezegenden faydalanmak için özgürce varmak için bazı gerginliklerin çözülmesi gerekiyor, aslında Aralık ayının son üç günü Venüs, Merkür ve Mars burçta görülecek, yani iyi fikirlerin sıkıntısı olmasın.

horoscope-today-22-march-2023.png

OĞLAK

Neyse ki belirsizlik dolu günler sayılı. Bu dönemden itibaren her şey daha kolay yönetilebilecek. Ayrıca, eğer terfi almayı veya hatta işe geri dönmeyi bekliyorsanız, şu andan itibaren Mayıs ayına kadar sonuç sıkıntısı yaşanmayacak. Çoğu şey yaşınıza ve isteklerinize bağlıdır, ancak daha güçlü bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Aşk uyanır ve bu haftadan itibaren yanlış olan bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak isteyeceksiniz. Eğer ayrılmak istiyorsanız, biraz tatil yapmak istiyorsanız, güzel bir şeyler yapın, Pazar gününün ilginç olacağını unutmayın. Yılbaşı gecesi için güzel bir şeyler bulabilirsin.

KOVA

Sessizce doğan bir proje çalışıyor, Kasım ayının sonundan bu yana aslında birçok durum düzeldi ve aşkla ilgili küçük bir sıkıntının da üstesinden gelmek mümkün olacak. Bir ceza, ödenmeyen bir fatura, bir rahatsızlık... hatta belki iş sorunu, bunlar şu anın sorunları. Seçim yapmak zorunda kalan burçlar arasındasınız. Mayıs 2024'te sona eren bir sözleşmeniz varsa, yenilenmemesi zor olacak veya başka bir yere giden siz olacaksınız, istediğinizi az çok yapmakta özgürsünüz.

BALIK

Öğleden sonra burcunuzu kapsayan iyi durumdaki bir Ay, ancak bazı cevapların geciktiğini biliyoruz. Ancak sabahları hala güçlü bir tembellik söz konusudur; istikrarsız bir uykunun neden olduğu yorgunluk olması muhtemeldir. Haziran ayının sonundan önce bazı değişikliklerin uygulanması gerekecek. Aralık aynı zamanda beklemede kalan bazı iş konularına da açıklık getiriyor; bu nedenle, uzun bir yüz yerine istikrarlı bir ilişki sürdürmeyi önemsiyorsanız anlayışı ve doğrudan konuşmayı artırmalısınız. Bu arada yeni fırsatları, anlaşmalarda, sözleşmelerde, görevlerde ve programlarda değişiklik yapılmasını teşvik edin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.