3 Ocak burç yorumları 'Bugün gökyüzünde Merkür şov var'

3 Ocak burç yorumları 'Bugün gökyüzünde Merkür şov var'
3 Ocak burç yorumları. Bugün merkür son şovunu yapıp bitecek. Bugün burcunuza göre sizi neler bekliyor ?

KOÇ

Bu aralar toparlanma ve birçok şeyi yapma isteğinin belirgin olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Hatta doğrudan konuya girmek için büyük bir aceleniz varmış gibi görünüyor! Daha güçlü ve daha cömert görünüyorsunuz: her zaman öyleydiniz, ancak birkaç aydır yaptığınız her şeyin gözden geçirilmesi, iyileştirilmesi gerekiyordu ve bu nedenle bir para sorununu veya yasal bir sorunu çözmek zorunda kalan pek çok kişi var. Bazı programlar ve projeler başarılı olacaktır. Geleceğe dair daha iyimser bir vizyona ihtiyacımız var!

BOĞA

Yılı bazı şüphelerle açtınız. Durumun kötüleşmemesine dikkat edin! Toprak burcuna mensup olmanıza rağmen rasyonel bir insansınız, işlerin yolunda gitmediğini gördüğünüzde dikkatli yönetilmesi gereken bir kaygıya kapılıyorsunuz, aksi takdirde bunu ailenize de yayma riskiyle karşı karşıya kalıyorsunuz.

İKİZLER

Bu dönemde duygusal durumu iyi yönetmek kolay değil, bununla herkesin krizde olduğunu kastetmiyorum ama bazı ek rahatsızlıklar yaratan bir tür zihinsel karışıklıktan kurtulmak çok zor görünüyor.

Karmaşık bir hikaye yaşayanlardan, hatta psikolojik düzeyde kendisine yakın hissetmeden bir kişiyle birlikte yaşayanlara kadar gerilimler çok.

Zamanla çözülmesi zor olabilecek yanlış anlamaları önlemek için her şeyden önce biraz sabır gerekli olacaktır; Bu oldukça karmaşık duruma rağmen, bugün biraz daha düşünmeye değer. Bazı yaraların iyileşmesi için zaman vermemiz gerekiyor. Yeni iş anlaşmaları, müzakereler sizi bekliyor.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Ocak ayında aşktaki konumlarınızı gözden geçirmeniz gerekecek. 2023'ün olası ve akla gelebilecek tüm sınırlamalara rağmen olumlu bir yıl olduğunu düşünmeye devam ediyorum çünkü Satürn ve Jüpiter arkadaş olacak, yılın ilk yarısı ikincisinden daha iyi olacak.

Üstelik bu günlerde bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak için büyük bir istek var, eğer ailede doğru anlayış yoksa ve belli bir miktar tedirginlik geliştirmişseniz, artık onu boşaltmaya çalışmalısınız.

Aile içerisinde kardeşler veya akrabalar arasında önemsiz sebeplerden dahi olsa çıkabilecek anlaşmazlıklara dikkat edin. Özellikle de kendinizi bir kenara bırakılmış veya sürekli test edilmiş hissediyorsanız.

ASLAN

Açık olalım, cevaplar hemen gelemez; Çoğunluğun harekete geçmeye hazır olduğunu düşünüyorum, bir değişim üzerinde çalışıyor, yani çoğunluğun yeniden doğmak için kişisel ve ailevi sorunlarını aşmaya çalıştığını söyleyebiliriz.

Diğer sektörlere dahil olmak için ilginç bir yer: Çok yaratıcı olduğunuz için kendinizi sınırlamadığınızı biliyoruz, her zaman farklı şeyler yapmak ve keşfetmek istersiniz, merak sizi ileri iten güçtür, ancak çoğu zaman aynı zamanda en büyük şeydir. Daha fazlasını vermek için yeni keşiflere yönelen eylem kapasitesi! Bugün gökyüzünde okuyabiliyoruz ancak belli bir fiziksel yorgunluk var, aşırıya kaçmaya değmez.

BAŞAK

Duygularla ilgili kafa karışıklığı yaşıyorsunuz ya bir kişi için endişeleniyorsun ya da aylarca süren izolasyondan sonra şimdilik orada olmayan bir referans arıyorsunuz.

Ebeveynlerle çocuklar arasındaki ve akrabalarla olan ilişkilere biraz dikkat edilmelidir. Bildiğimiz gibi yıldızlar bir eğilim, bir işaret veriyor, sonra da burçları kontrol etmenizi, eğlenmenizi hatırlatıyorum; ancak şunu da söylemek gerekir ki, yön, rol, grup değişikliği gibi atılacak önemli bir adım olacak olsa bile iş açısından bazı güvensizliklerin aşılması gerekiyor.

burccc.jpg

TERAZİ

Gezegenlerin olumlu yönlerine güvenebilirsiniz; diğer şeylerin yanı sıra, bu Merkür'ün Venüs'ün geçişiyle çok iyi bir ilişki kurarak haber getireceği görülüyor.

Hiçbir şey yoktan var olmaz, dolayısıyla dersler için her zaman iyi bir yatkınlığa, daha fazla konsantrasyona ihtiyacınız vardır. Ayrıca fiziksel olarak da çok fazla iyileşmeniz gerekiyor. Her halükarda, planlayacak yeni bir şeyiniz varsa veya daha tatmin edici bir şeye başlamak istiyorsanız, şu andan şubat sonuna kadar belli bir durumun değişmeyeceğini düşünmek bana zor geliyor. En iyisini yapabileceğinin farkına var !

AKREP

Duygular önemlidir, ancak kıskançlığın her şeyin önüne geçmesine izin vermemeye dikkat edin! Çözülemez krizler yoktur, ancak bazen huzur ve sükunet bulmak zordur, özellikle de iş acil hale gelirse ve finansal ihtiyaçlar abartılırsa.

Bazı makbuzlar kaçırıldı veya Jüpiter'e karşı harcamalar aşırıysa. Pratik düzeyde işlerin en iyi şekilde gitmediğini hissediyorsanız, bu heyecanı kişisel ve duygusal düzeyde de yayma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu nedenle, çeşitli nedenlerden dolayı anlaşmazlıklar yaşayan tüm çiftlerin iyileşmeyi denemelerini öneriyorum.

YAY

Görünüşe göre bu günlerde kendinizi tüm sınırların ötesine taşımak istiyorsunuz, yıldızlar yardımcı oluyor, hatta aşk uyanıyor! Bu ilginç Merkür ile sadece ileri gitmekle kalmaz, aynı zamanda daha az sorun ve tartışma da yaşanabilir.

Bu dönemde yaptığınız her şey yeni bir şeye yol açacaktır. Tozunun alınması gereken eski özgürlük kavramlarını yinelemek isteyebilirsiniz, ancak sevgiyi yeniden kazanabilirsiniz. İyi olan şey, Venüs'ün burçta geçişine devam etmesidir, bu daha büyük bir sevme arzusunun göstergesi olabilir!

burclar.jpg

OĞLAK

Bir projeyi gerçekleştirme zamanı geldi, bu evle (2023 zaten iyi bir şey getirmediyse) veya işle ilgili olabilir, doğrudan katılımınıza ihtiyaç var! Özellikle son aylarda kendi neden olmadığınız hasarları onarmak zorunda kaldığınız göz önüne alındığında, özellikle şimdi etrafınızda güvenilir insanların olması gerekir.

Bu olumlu dönemi astrolojik düzeyde ilerlemek için bir teşvik olarak değerlendirmeyi seviyorum, eğer bir projeyi seviyorsanız devam edin.

Satış tercih edilir ama çok fazla beklentiye girmeden doğru değeri vermeliyiz!

Yıldızlar, yakında burcunuzda Venüs'ün size verdiği ipucu ve öneriyi veriyor uzlaşmalardan, aşklardan, buluşmalardan veya ilk görüşte aşktan bahsediyor. Hatta ekim-kasım ayları arasında size sorun çıkaran birine bir şans daha verebilirsiniz. Gururla düşünme, her şeyi yüreğinle değerlendir!

KOVA

Yeni bir yaşam yoluna başlamaya daha hazırsınız! Neden önemli varoluşsal değişikliklerden bahsediyorum? Bu, iş durumunuzu daha iyiye doğru değiştirebilecek Jüpiter'in de hatırlanması gereken bir yıl olduğundan birçok kapı açılıyor!

Dolayısıyla bu dönemde yaşananlar isyanın, proaktif bir devrimin taşıyıcısı olabilir çünkü asla kapanmak istemezsiniz ama yeniden başlamak için değişmek istersiniz.

Bazı dönüşümler dışarıdan gelebileceği gibi kişisel olarak da istenebilir ve itilebilir. Yenilik yapmak istiyorsunuz! Ve yanınızda sizi takip eden biri varsa ilişkiye devam edersiniz, yanınızda sizi takip etmeyen biri varsa dur diyebilirsiniz. Değişimi durduramazsınız!

BALIK

Bu özel gökyüzünde, aşk biraz heyecanlı, yakın zamanda çok fazla gerginlik var, her zaman oldukça endişeli görünüyorsun güveninize ihanet eden insanlar arasında veya belki de sadece hayatınızı ilgilendiren bir tür heyecan, öyle görünüyor ki bu dönemde çok fazla şeyi düzeltin.

En azından duygusal nitelikte olanlar birbirini sevenler bile çeşitli sebeplerden dolayı daha mesafelidir. Kırıldığını biliyoruz ama eğilmiyorsun ama bazen her şeyi mahvetme, her şeyi çöpe atma isteği duyabileceğin günler de olabilir. Şimdi bunu yapmamaya çalışın, ilginizi hak etmeyenlere kızmanıza gerek yok.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.