Hyundai İ10'da inanılmaz kampanya '2024'ün en bomba fırsatı'

Hyundai İ10'da inanılmaz kampanya '2024'ün en bomba fırsatı'
Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, son model araç sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca devam edecek olan inanılmaz kampanyasını duyurdu.

Dünyaca ünlü Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun bir süredir etkili olan krizi kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile 2024 model araçlarını müşterilerine pazarlamak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam etmekte.

Yeni i10

Hyundai, son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayı boyunca devam edecek olan ve piyasaya yön verecek olan dev kampanyasını hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Hyundai, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının son gününe kadar devam edecek olan dev kampanyasını hayata geçirdi ve bu inanılmaz kampanyanın tüm detaylarını da resmi internet sitesinden, 2024 model araç sahibi olmak isteyen herkes için duyurdu.

Araç sahibi olmak isteyenler dört gözle beklediği ve Hyundai tarafından hayata geçirilen bu inanılmaz kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan 2024 model araç sahibi yapmak.

Hyundai, başlattığı bu kampanyayı en çok tercih edilen ve Türkiye’de en uygun fiyata satılan modeli olan için Şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenlerin beklediği büyük fırsat. Kampanya, sıfır kilometre ‘İ10’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgiye maruz kaldı.

Hyundai’ın başlattığı kampanya, ‘İ10’ modeli şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla içeriğine sahip. Kampanyayı daha detaylı incelemek isteyenler Hyundai’ın resmi internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

2019 Hyundai i10 Test Sürüşü - arabam.com - Testler

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.