Dacia Jogger'da müthiş kampanya 'Geniş ailelerin bir numaralı tercihi’

Dacia Jogger'da müthiş kampanya 'Geniş ailelerin bir numaralı tercihi’
Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Dacia, 2024 model SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca devam edecek olan müthiş kampanyasını resmen başlattı.

Otomotiv devi Dacia, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile 2024 model SUV araçlarını müşterilerine pazarlamak için pazar araştırmalarına aralıksız devam ediyor.

Dacia’nın en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayı boyunca devam edecek olan ve piyasada bomba etkisi yaratan müthiş kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Dacia, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan müthiş kampanyasını hayata geçirdi ve bu kampanyayı en ince ayrıntısına kadar resmi internet sitesinden, son model SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

ekran-alintisi3.jpg

Hayata geçirilen bu müthiş kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan son teknolohi ile üretilen 2024 model SUV sahibi yapmak.

Dacia, başlattığı bu kampanyayı özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan ‘JOGGER’ için Şubat ayı boyunca geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüstü edecek olan bu müthiş kampanya, 2024 model bir SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre ‘JOGGER’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi.

Dacia’nın başlattığı kampanya, ‘JOGGER’ modeli için 250 bin TL 12 ay vadeli ve yüzde 3,14 faizli kredi imkanı sunmakta. Kampanyanın tüm detayları için Dacia’nın resmi internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi-001.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.