Renault’nun Clio modelinde efsane kampanya ‘Son model araç sahibi olmanın tam zamanı’

Renault’nun Clio modelinde efsane kampanya ‘Son model araç sahibi olmanın tam zamanı’
Dünyaca ünlü Fransız otomotiv devi Renault, 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca devam edecek olan efsane kampanyasını başlattı.

Dünyaca ünlü Fransız otomobil üreticisi Renault, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, piyasalardaki durgunluğu kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile son model araçlarını müşterilerine sunabilmek için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Otomotiv devi Renault’un en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Şubat ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektöründe bomba etkisi yaratan efsane kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Renault, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının son gününe kadar devam edecek olan efsane kampanyasın başlattı ve bu kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinden de 2024 model araç sahibi olmak isteyen potansiyel müşterilerini cezbetmek için duyurdu.

Bu dev kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan krize rağmen satışların arttırılması ve insanları en ekonomik yoldan son model araç sahibi yapmak.

Renault, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de en çok tercih edilen modellerden biri olan ‘CLİO’ modeli için Şubat ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasına bomba gibi düşen bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, son model ‘CLİO’ sahibi olmak isteyenler tarafından büyük beğeni toplamayı başardı.

Renault’nun başlattığı bu efsane kampanya, ‘CLİO’ modeli için 200 bin TL 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli kredi desteğini içeriyor. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi elde etmek isteyenler Renault’nun resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi5.jpg

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi5-001.jpg

ekran-alintisi6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.