Dacia'dan piyasayı altüst edecek kampanya 'Spring modelinde fiyatlar dibi gördü'

Dacia'dan piyasayı altüst edecek kampanya 'Spring modelinde fiyatlar dibi gördü'
Dünyaca ünlü otomotiv devi Dacia, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan dev kampanyasını resmen başlattı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Dacia, ülkemizdeki otomotiv pazarında uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji ile üretilen 2024 model geniş SUV araçlarını müşterilerine pazarlamak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

ekran-alintisi.jpg

Dacia’nın son olarak gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan ve piyasayı altüst edecek kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

ekran-alintisi6.jpg

Dacia, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayı boyunca devam edecek olan inanılmaz kampanyasını hayata geçirdi ve bu kampanyayı tüm ayrıntılarıyla resmi internet sitesinden, son model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

ekran-alintisi7.jpg

Hayata geçirilen bu müthiş kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan son teknoloji ile üretilen 2024 model geniş bir SUV sahibi yapmak.

Dacia, başlattığı bu kampanyayı özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan ‘SPRİNG’ için Şubat ayı boyunca geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasında bomba etkisi yaratan bu kampanya, 2024 model geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre ‘SPRİNG’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi.

ekran-alintisi5.jpg

Dacia’nın başlattığı kampanya, ‘SPRİNG’ modeli için 250 bin TL 12 ay vadeli ve yüzde 3,14 faizli kredi imkanını içeriyor. Kampanyanın tüm detayları için Dacia’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.