Cybertruck ile ilgili şikayetler Elon Musk’ı yalanladı 'Satın alanlar pişman'

Cybertruck ile ilgili şikayetler Elon Musk’ı yalanladı 'Satın alanlar pişman'
Tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapılan Tesla Cybertruck’ı satın alanlar arasından gelen şikayetler “Elon Musk yalan mı söyledi?” sorusunu akıllara getirdi. İddiaların gerçekliği merak konusu oldu.

Geride bıraktığımız 2023 yılının Kasım ayında tanıtımı gerçekleştirilen Tesla Cybertruck, birçok kesim tarafından merakla bekleniyordu. Tanıtımın ardından çok sayıda talep oluşan CybertrucK’ın satışları sürerken, araca sahip olanlardan çok sayıda şikayet gelmeye başladı.

İddialara göre Cybertruck, paslanıyordu. Öne sürülen iddiaların bu denli dikkat çekmesinin nedeniyse tanıtımı esnasında aracın paslanmaz çelik olduğu yönünde bilgilerin bulunmasıydı. Ancak kullanıcılardan gelen iddialar, Elon Musk’ı yalanlar nitelikte olmaya başladı.

tesla-cybertruck-paslaniyor.jpg

KAFA KARIŞIKLIĞINA NEDEN OLDU

İlk kez 2019 yılında tanıtılan elektrikli pikap model araçlar için Tesla CEO’sunun ultra sert paslanmaz çelik dediği akıllara geldi. Aracın aynı zamanda camının şeffaf metal olduğu, kurşun geçirmez bir yapıya sahip olduğu bilgisi de şirket CEO’su tarafından duyurulmuştu.

Tüm bunlara rağmen, bazı Cybertruck kullanıcılarının öne sürdüğü paslanma şikayetleri, kafaları karıştırdı. Araç sahipleri, pas ve korozyon belirtisi lekelerin fotoğraflarıyla birlikte şikayetlerini dile getirdi.

tesla-cybertruck-paslaniyor-mu-2.jpg

ÇALIŞAN UYARI DA YAPMIŞ

Öte yandan bir araç sahibi, Tesla Cybertruck’ı satın alırken şirket çalışanının kendisini uyararak araç yağmur altındayken lekeler oluşabileceğini, gerekirse cilalama işlemi yapılması gerektiğini söylediğini iddialarına ekledi. Bu bilgi, kullanıcıların endişelerini artırıp kafalarını iyice karıştırdı.

tesla-cybertruck-unveiling.jpg

GÖRÜNTÜLER İKİYE BÖLDÜ

Fotoğraflarda görülen pas benzeri lekeleri görenler adeta ikiye ayrıldı; bir kesim bu turuncu lekelerin pas olduğunu iddia ederken, bazı kişiler bu lekelerin ve noktaların pas değil toz lekesi olduğunu savunduğu dikkat çekti.

Sosyal medyada tartışma yaratan konuyla ilgili net detaylar bilinmese de Elon Musk’ın araç için paslanmaz çelik dediği tekrar hatırlandı. Konuyla ilgili Tesla şirketinden bir açıklama bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.