Hesaplarınızı kontrol edin Ödemeler yatırıldı

Hesaplarınızı kontrol edin Ödemeler yatırıldı
Türkiye'de milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği Aile Destek Programı ödemeleri, bugün itibariyle hesaplara aktarılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplamda 4 milyar lira ödeme yapılacağını açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye'nin en kapsamlı sosyal yardım programlarından biri olan Aile Destek Programı kapsamında bugüne kadar toplamda 60,3 milyar lira destek sağlandığını duyurdu. Düzenli sosyal yardımlardan yararlanan hanelerin yanı sıra gelir kriterine uyan diğer dezavantajlı haneleri de programa dahil ettiklerini belirten Bakan, yazılı açıklamasında, sosyal yardımları gelir kriteri üzerinden dağıttıklarını vurgulayarak, bu sayede sosyal refah paylaşımını öne çıkaran bir bakış açısıyla güçlü bir sosyal yardım sistemini etkin bir şekilde yürüttüklerini ifade etti. Bakan Göktaş, "Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

Her ay düzenli olarak Aile Destek Programı kapsamında hanelere destek sağlandığını hatırlatan Bakan Göktaş, bu ay toplamda 4 milyar lira ödemenin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. İhtiyaç sahibi hanelere yönelik bu destekle onların yanında olmaya devam ettiklerini belirten Göktaş, Aile Destek Programı ödemelerinin vatandaşların ekonomik refahına katkı sağladığını ve sosyal yardımların etkin bir şekilde dağıtıldığına vurgu yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.