'Mal varlığına el konmuştu' Eylül Öztürk belgesel çekecek

'Mal varlığına el konmuştu' Eylül Öztürk belgesel çekecek
Dilan Polat’ın 'Şampiyonlar Ligi' diye nitelendirip paylaştığı fotoğrafta yer alan 12 kişinin şirketlerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda kayyum atandı. Bu isimlerden biri olan Eylül Öztürk belgesel çekeceğini duyurdu.

Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" olarak nitelendirdiği ve paylaştığı fotoğrafta yer alan 12 kişinin şirketlerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine kayyum atanmasının ardından, bu isimlerden biri olan Eylül Öztürk belgesel çekmeye karar verdi. Dilan Polat'ın çiftçinin kara para aklama suçundan tutuklanmasının ardından diğer fenomenlere yönelik mal varlıklarına el konulmaya başlandı. Dilan Polat'ın paylaştığı isimlere yönelik başlatılan operasyon sonucunda birçok kişinin sahip olduğu şirketlere de kayyum atanmıştır.

Bu isimlerden biri olan Eylül Öztürk, Amerika'da sahip olduğu 10 eviyle dikkat çeken bir güzellik merkezi sahibidir. Mal varlıklarına el konulması üzerine gözyaşları içinde yaşadığı süreci anlatan bir belgesel çekeceğini açıklamıştır. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, evlerinin her birinin 125 bin dolar olduğunu ve bu konudaki yanlış anlamaların düzeltilmesi gerektiğini ifade etmiştir. Öztürk, "Bu olaylar bittiğinde bütün bu sürecimi, hayatımın ve kariyerimin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel yapmak istiyorum" demiştir.

Ayrıca, kayyum atanmasının ardından ekibinin verdiği emeklere üzüldüğünü ve "Onlar benim sayemde değil, ben onlar sayesinde ekmek yedim" şeklinde konuşarak belgesel sürecinde ekibine de teşekkür etmiştir. Öztürk, işlerinde herhangi bir aksama olmadığını ve normal şekilde faaliyetlerine devam ettiklerini belirtmiştir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.