Google sinyalini verdi! Mesajlaşmayı sevenlerin beklediği özellik çok yakında geliyor

Google sinyalini verdi! Mesajlaşmayı sevenlerin beklediği özellik çok yakında geliyor
Google Mesajlar’ın kullanıcılara sunduğu yeni güncellemelere bir yenisi daha ekleniyor. Artık mesajlar düzenlenebilecek.

Google Mesajlar, son dönemde yeni özelliklerini hız kesmeden duyuruyor. Böylece mesajlaşma uygulamalarının arasında güçlü bir yere sahip olmaya başlayan uygulamanın kullanıcı sayısı da artıyor.

Google Mesajlar uygulaması kullanıcılarına en son güncellemelerle birlikte pek çok yenilik sunmuştu. Bu yeniliklerle birlikte ekran efektleri, fotomoji, sesli mesajlar için gürültü engelleyebileceğiniz bir güncelleme ve animasyonlu çıkartma özelliği gibi çok sevilen birtakım özellikler gelmişti.

mesaj4.jpg

Son olarak bu yeniliklere teknoloji uzmanlarının duyurduğu en çok beklenen mesaj düzenleme özelliği ekleniyor.

GÖNDERİLEN MESAJDAN PİŞMAN OLANLARA YENİ ÖZELLİK

Yazım yanlışlarını sevmeyen, gönderdiği mesajdan pişman olan kullanıcıların seveceği yeni özellik Google Mesajlar’a geliyor. Google kullanıcılarını sevindiren ve heyecanlandıran bu yeni gelişme çoğu kullanıcı tarafından istenen özelliklerden biriydi. Google bu taleplere sessiz kalamayıp çalışmalara başladı.

mesaj3.jpg

Teknoloji uzmanları tarafından sinyalleri keşfedilen yeni özelliğin ne zaman uygulamaya gireceği net bir şekilde bilinmese de Google Mesajlar uygulamasının Kasım ayında yayınlanan beta sürümüne özellikle ilgili birkaç yeni işaret eklendi.

mesaj2.jpg

Mesaj düzenleme özelliğinin kullanıcılara hangi tarihte sunulacağına dair resmi kaynaklardan yapılan bir duyuru bulunmuyor. Google Mesajlar’ın beta sürümündeki bazı detayların, mesaj düzenleme özelliğine dair fikir verdiği gerçeği, 2024 yılı için umutları yeşertiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.