Google o uygulamayı kapatacak 'Bir devrin sonu tarih verildi'

Google o uygulamayı kapatacak 'Bir devrin sonu tarih verildi'
Sesli anlatı ve dinleti uygulaması Podcasts'in sonlanacağı resmi tarih açıklandı.

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; Google, Podcasts servisini kapatmadan önce geçiş sürecinde yardımcı olmak için taşım aracını da kullanıma sundu.

Google, Eylül ayında Podcasts servisinin kapatılacağını duyurmuştu. Google Podcasts'in sonlanacağı resmi tarih de açıklandı ve taşıma aracı yayınlandı.

Spotify, podcast abonelikleri servisini herkese açıyor - ShiftDelete.Net

PODCASTLER YOUTUBE MÜZİK ÜZERİNDEN DİNLENEBİLECEK

Google Podcasts, Nisan 2024’te kapatılıyor.

Kullanıcılar, taşıma aracıyla Google Podcasts’teki mevcut podcast aboneliklerini YouTube Music’e kolayca aktarabilecek. Geçiş aracı şu anda yalnızca Amerika’da kullanıcıların kullanımına açık fakat erişilebilecek.

Google, 2024'te Google Podcasts uygulamasını kapatacak - Webrazzi

Google Podcasts uygulaması Nisan ayında artık kapatılacak olsa da Amerika’daki kullanıcılar Mart 2024’e kadar podcastlerini dinlemeye devam edebilecek. Ayrıca hem taşıma hem de abonelik dışa aktarımı Temmuz 2024’e kadar mümkün olacak. Kullanıcılar, aboneliklerini Ağustos 2024’e kadar podcast.google.com/settings adresi üzerinden OPML dosyası olarak diledikleri bir podcast uygulamasında aktarabilecek.

How to Submit Your Podcast to Google Podcasts | Castos

Google, Podcast'lerin YouTube üzerinden zaten dinlenebildiğini, yakında da YouTube Music'in kullanılabildiği tüm ülkelerde YouTube Music üzerinden de podcast’lerin dinlenebileceğini söylüyor. Kullanıcılar, ücretli üyeliğe geçmeden podcastleri arka planda dinleyebilecek, indirebilecek, ses ve video arasında geçiş yapabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.