Geniş aile aracı almak isteyenler dikkat! Hyundaı'dan piyasayı altüst edecek kampanya

Geniş aile aracı almak isteyenler dikkat! Hyundaı'dan piyasayı altüst edecek kampanya
Türkiye’de en çok tercih edilen otomotiv markalarından biri olan Hyundaı, geniş aileler için Kasım ayına özel bir indirim ve kredi kampanyası başlattı. İşte haberin detayları…

Hyundaı, Kasım ayına özel başlattığı kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Özellikle, geniş ailelerin büyük ilgi gösterdiği kampanya çok konuşulacak türden.

3.jpg

Kampanya, geniş aile aracı sahibi olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Sıfır kilometre araç sektöründe yaşanan krizi atlatmak için harekete geçen Hyundaı yetkilileri bu indirim ve kampanya ile hafifletmeyi, ayrıca satışlarını yükseltmeyi hedefliyor.

1.jpg

Hyundaı, başlattığı bu kampanya ‘Yeni Kona’ modeli için geçerli olup 30 Kasım tarihine kadar geçerlidir. Kampanya ‘Yeni Kona’ modelinin 1.0 T-GDI 120 PS Elite paketi için hayata geçirildi.

2.jpg

Kampanya kapsamında 145 bin TL’ye varan fiyat indirimi ve ‘şimdi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın’ kredi imkanı ile tüketiciye sunuldu. Kampanyada, TEB Oto Finans tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında yüzde 3,74 faiz oranı ile tüketiciye sunulmuş durumda.

4.jpg

Liste fiyatı 1.665.00 TL olan Yeni Kona’nın 1.0 T-GDI 120 PS Elite paketi 145 bin TL indirimli satış fiyatı ile 1.520.000 TL’ye yeni sahiplerini bekliyor.

YENİ KONA ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi7.jpg

ekran-alintisi8.jpg

ekran-alintisi9.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.