En çok tercih edilen 5 SUV modeli belli oldu

En çok tercih edilen 5 SUV modeli belli oldu
Ekim ayında en çok tercih edilen SUV modelleri belli oldu. Sıfır SUV almak isteyenlerin merakla beklediği o liste…

Türkiye’deki otomotiv sektöründeki krizi hafifletmek için birçok adım atıldı. Görünüşe göre bu adımlar bir nebze olsun sektörü rahatlattı.

Elde ettiğimiz verilere göre, Ekim ayında vatandaşlar sedan ya da hatchbag modellerin yanında SUV araçlara yoğun ilgi gösterdi.

Biz de Ekim ayında vatandaşların en çok tercih ettiği 5 SUV modelini listeledik. İşte SUV meraklılarının dört gözle beklediği o liste:

Togg T10X V2

3 bin 567 satışla listede birinci sırada yer alan SUV Togg T10X V2. Ekim ayında en çok tercih edilen yerli otomobil Togg T10X V2 listemizde ilk sırada yer aldı.

Fiat Egea Cross

İkinci sırada Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan biri olan Fiat’ın ‘Egea Cross’ modeli yer alıyor. Ekim ayında 3 bin 410 adat satılan SUV, listemizin ikinci sırasında yer alıyor.

Nissan Qashqai

Japon otomotiv devi Nissan’ın ‘Qashqai’ modeli üçüncü sıradan listeye girmeyi başardı. Ekim ayında 2 bin 119 adet satan model, en çok tercih edilen SUV listesinde üçüncülüğü kimseye kaptırmadı.

Peugeot 2008

Listemizin dördüncü sırasında bir Fransız dehası var. Otomotiv devi Peugeot’nun ‘2008’ modeli 1768 adet satış yaparak listemizde dördüncü sırada yer alıyor.

Chery Tiggo 8 Pro

Kısa bir ayrılığın ardından tekrar Türkiye otomotiv pazarına giriş yapan Çinli marka Chery’nin ‘Chery Tiggo 8 Pro’ modeli Ekim ayında 1710 adet satarak listede beşinci sırada kendine yer bulmayı başardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.