Gebze'de fabrikada rehine krizi İçeriden ilk görüntüler geldi

Gebze'de fabrikada rehine krizi İçeriden ilk görüntüler geldi
Gebze'de bir fabrikada işçilerin rehin alınması ile başlayan kriz sürüyor. Fabrika içindeki işçilerden ilk görüntü geldi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan P&G fabrikasında işçilerin bir kişi tarafından rehin alındı.

Temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında üretim yapan fabrikada 7 işçi, İbrahim Y. tarafından rehin alındı. Rehine ihbarı üzerine olay yerine aralarında özel harekatçıların da yer aldığı çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

aw132771-04.jpg

Diğer yandan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla böyle bir eylem yaptığı iddia edilen kişinin bir fotoğrafı ortaya çıktı. Üzerinde bomba olduğunu iddia edilen kişinin "Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görüldü.

gebze1.jpg

O SIRADA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPILIYORDU

İşçilerin rehin alındığı sıralarda fabrika içinde ilginç bir an da yaşandı. Rehin alınan kişilerden birinin doğum günü olması nedeniyle önceden hazırlık yapan iş arkadaşları, İbrahim Y.'den kutlama için izin istedi. Şüphelinin izin vermesi üzerine işçiler arkadaşlarının doğum günü kutladı. Önceden alınan pastaya konulan mumlar, doğum günü olan personel tarafından söndürüldü. Kutlama anları sosyal medyadan canlı olarak yayınlandı.

aw132771-03.jpg

aw132771-02.jpg

Saldırganı ikna çalışmaları sürerken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da fabrikaya geldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.