En çapkın burçlar belli oldu 'Onlarla sevgili olmadan önce iki kere düşünün'

En çapkın burçlar belli oldu 'Onlarla sevgili olmadan önce iki kere düşünün'
Bazı insanlar kesinlikle geri kalanlarımıza göre flört etmekten çok daha fazla hoşlanıyorlar. Bundan çekinmiyorlar, utanmıyorlar ve işin ilginci bu işte gerçekten iyiler! İşte o burçlar...

KOÇ

Koç burçları, tutkulu doğalarıyla tanınır ve bu onları flört konusunda öne çıkarır. Tutkulu ve istekli olan Koçlar, hoşlandıkları biriyle karşılaştıklarında geri adım atmazlar. Mars tarafından yönetilen Koçlar, cinsel dürtülerini sergileme veya liderlik etme fırsatı bulduklarında flört etmeye meyillidirler. Bu yüzden, bir Koç ile flört etmeye çalışıyorsanız, onları harekete geçirmek için bir soru sormaktan çekinmeyin veya yeteneklerini ortaya çıkarmak istediğinizi dile getirin.

İKİZLER

İkizler, sosyal kelebekler olarak bilinir ve çevrelerindeki herkesle flört edebilirler. Ancak bu, gerçekten ilgilendikleri anlamına gelmez; bazen sadece eğlenceli vakit geçirmek isteyebilirler. İkizler oldukça konuşkandır ve birinden hoşlanmasalar bile, onları ve çevrenizdekileri etkileyecek kadar ikna edici olabilirler. Zeki oldukları için oyun oynamayı severler ve bir İkizler'in yetenekli bir şekilde konuşması, ilişkilerinde de benzer bir etkiye sahip olabilir.

0-8.jpg

TERAZİ

Terazi, flört konusunda en çapkın burçlardan biridir. Bir Terazi ile arkadaşsanız veya ilişki kurmak istiyorsanız, muhtemelen onların doğrudan ve açık bir şekilde iletişim kurduklarını fark etmişsinizdir. Bu, flört tarzlarına da yansır. Teraziler, barışı korumak için doğrudan iletişimi tercih ederler ve genellikle herkesin içindeki en iyi yönleri görebilirler. Ancak, istediklerini elde etmek için gerçeği bükme eğilimleri nedeniyle bazen manipülatif olabilirler.

ASLAN

Aslanlar, flört ederken dikkat çekmeyi severler ve dikkatlerinin odağının kendileri olduğunu hissetmek isterler. Sevgi ve ilgiye ihtiyaçları olduğu gibi, flört etmek onlara değerli hissettirir. Güneş tarafından yönetilen Aslanlar, sıcaklık ve yaratıcılıkla doludur. Ancak, ilgi görmemeye başladıklarında ışıkları sönebilir.

KOVA

Kova burçları, farkında olmadan flört edebilirler. Eğer bir Kova ile zaman geçirdiyseniz, onların bu özelliğini fark etmiş olabilirsiniz. Kovalar genellikle sadece arkadaşça davrandıklarını düşündükleri için flört ettiklerinin farkında değillerdir. Meraklı yapıları nedeniyle, sizi daha iyi tanımak için çok soru sorabilirler. Bu nedenle, bir Kova ile ilişki kurarken dikkatli olmak önemlidir.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

YAY

Burcu Yay burçları özgürlüklerini sever ve sınırları zorlamaktan hoşlanırlar, bu da onların flört etme tarzlarının bazen aşırıya kaçmasına neden olabilir. Flört ettikleri zaman, bazen abartılı ve itici olabilirler, bu da daha sessiz burçlar için rahatsız edici olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.