13 Şubat burç yorumları 'Aşk burcunuzda yeniden harekete geçiyor'

13 Şubat burç yorumları 'Aşk burcunuzda yeniden harekete geçiyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 13 Şubat 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Her şeyin yolunda olmadığı söylenebilir, iyi niyete rağmen bu uyumsuz Ay bazı küçük rahatsızlıklara neden olabilir. Tavsiyemiz devam etmenizdir: Yeniden canlanma taraftarı olmadığınızı çok iyi biliyorsunuz, özellikle de aşkta. Bir hikaye bittiğinde ya da bir durum artık geçerli olmadığında yolunuza devam etmeye çalışırsınız. Bu dönemden yararlanmanızı öneririm.

BOĞA

Bu gün, kaybolan huzuru bulmanıza yardımcı olacak güzel bir Ay'ınız var, bazı küçük gerginliklerden kurtuldunuz. Yakın zamanda doğan tüm projelerin Mayıs ayına kadar tanımlanması gerekecek. Şubat ayının ilk bölümünün bir savaşı kazanma stratejilerini incelemek için kullanıldığını açıkladım; Mars'ın, pozisyonlarını koruma ihtiyacını temsil eden ve istisnai durumlarda kendini bir saldırıya karşı savunma ihtiyacını temsil eden yeni pozisyonuyla bugünden itibaren zorluklar başlıyor.

burclarrf.jpg

İKİZLER

Henüz iyi bir cevabınız yoksa umutsuzluğa kapılmanıza gerek yok, çünkü Haziran ayından itibaren Jüpiter burcunuzdayken yeni projeler başlayacak ve son zamanlarda sizi strese sokan şey aynı eski şeyleri yapmak, eskisi gibi yaşamak. birbirinin aynısı. Senin gibi yaratıcı bir insan için bu en iyisi değil. Devam eden bir burç karşısında hareketsiz kalmak zor olacak.

YENGEÇ

Yengeçler aşırı duyarlı, hiperaktif, biraz alıngan. Kişiliğinizin en büyük nitelikleri arasında duyarlılık vardır, ancak kusurları arasında her şeye biraz fazla yüklenmeniz de vardır. Zor bir aşamadan daha iyi bir aşamaya geçiyoruz, olayları bekliyorsunuz, etrafınızı dikkatlice gözlemlemeniz gereken bir dönemdesiniz.

ASLAN

Gururlusunuz, hata yaptığınızı pek kabul etmiyorsunuz; çeşitli nedenlerden dolayı geçen yıldan bu yana durumlar değişti ve değişiklikler hala devam ediyor. Muhtemelen artık eskisi gibi aynı şeyleri yapmayacaksınız ve artık en önemli şeyin geçmişi düşünmek değil, geleceği nasıl yöneteceğinizi düşünmelisiniz.

11-subat-burc.jpg

BAŞAK

Şubat ayının ikinci kısmı, kendi işi olan ve aynı zamanda iyi bir kişisel başarı elde etmiş olan sizi de içeren birçok etkinlikle birlikte biraz rahatlamayı gerektiriyor. Mayıs ayına gelindiğinde, özellikle insanlar gittikten veya artık güveninizi hak etmeyenleri kendiniz yasakladıktan sonra, bir projeyle ne yapacağınızı anlamanız gerekecek.

TERAZİ

Gerçekten aklınızda büyük şeyler olduğunu düşünüyorum, ancak bu gün irade eksikliğinden veya uyumsuz Ay'dan kaynaklanan küçük gerilimlerden etkileniyor. Son üç hafta içinde birçoğu fiziksel olarak zayıfladı ve iyileşmeleri gerekiyor. İyi haber sıkıntısı yok, Mars zaten olumlu bir geçişle başladı, Venüs Cuma gününden itibaren aktif olacak: biraz sağduyu ile zor durumlardan kurtulmak mümkün olacak.

AKREP

Geleceğiniz hakkında net bir vizyona sahip olmanız zorunludur. Bu, yardımcı olan ancak çevredeki ortamla olan zıtlıklara dikkat eden bir gün. Venüs'ün yeni geçişi aşkta katılığı empoze ediyor. Bir duyguyu geri kazanabilecek misin? Pek çok şeyin yanınızda olan veya yanınızda olmasını istediğiniz kişiye bağlı olduğu açıktır. Kesin olan şu ki, iki ilişkisi tehlikede olan ve ay sonuna kadar ortalığı karıştıranların, iyileşmeye çalışmak zorunda kalacakları.

scale-1200.png

YAY

Bugün olumlu Ay'la birlikte kendinizi aşka bırakmanın zamanı geldi. Bir duygunun evriminin, yaşadığınız ilişkinin türüne bağlı olduğu açıktır: Uzun süreli ilişkilerde can sıkıntısının üstesinden gelinmelidir, ancak yeni bağlar iyi çalışır. Kova ve Terazi gibi bazı burçları tercih edebilirsiniz.

OĞLAK

Bugün karşıt Ay zorluklardan ve çabadan söz etse de yıldızlar yanınızda. Çoğunluk, işler kötü gittiği için değil, sadece çok fazla sorumluluk olduğu ve rahatlamaya, sevgiye ayıracak zamanın az olduğu için şikayet ediyor bugün ailenize ilgi göstermeyi unutmamalıyız.

KOVA

Gereksiz masraflardan kaçınmak en iyisidir. Kendinizi iyi hissetmek gerekiyor, uzun zamandır yaşam tarzınızı, görünüşünüzü değiştirme arzusu var ve küçük bir estetik operasyon yaptırmayı ya da sadece kendilerini mutlu insanlarla çevrelemeyi düşünenler var. Şubat ayının bu kısmı olağanüstü bir destek getiriyor, Pazar günleri Venüs ve Mars işaretinde olacak, bu durumda sevgiyi uyandırıyor.

BALIK

Bu günlerde hissettiğiniz duyguların dikkatli bir analizini yapmanız yerinde olacaktır. Şu anda hafta sonunun önemli olacağını ve bazı çiftlerin kendilerini bir an önce hayata geçirilecek bir tür duygusal değerlendirmeyle karşı karşıya bulacağını tahmin ediyorum. Bir ayrılıktan sonra bile bir aşkı unutmak her zaman zordur; Geçmişin hayaletleri duygusal düzeyde ağırlığa sahiptir. Bu nedenle yeni bir tutku arıyorsanız eski kinlerinizi ortadan kaldırmak ve özgüveninizi geliştirmek iyi bir fikirdir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.