11 Şubat burç yorumları 'Aşk para iş hakkında her şey'

11 Şubat burç yorumları 'Aşk para iş hakkında her şey'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 11 Şubat 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

En yorgun olanların bile yeni projelerle meşgul olmasını isterim çünkü ancak bu şekilde kararlılığı ve iyimserliği yeniden keşfederek yeniden başlayabiliriz. Bu ayın ikinci yarısından itibaren gezegenlerin lehinize olması kesinlikle bir güç unsurudur; fiziksel düzeyde zor bir durumdan kurtulmak zorunda olanların kendilerini iyi hissetmeleri elbette daha uzun sürecektir. Son birkaç aya ilişkin bazı sorunlar hâlâ çözülmeyi bekliyor, ancak enerji eksik değil.

BOĞA

Aşkta detaylara çok dikkat ettiğiniz bu dönemde, tam anlamıyla mutlu olamadığınızda sırf eğlenmek için, belki de çevrenizdekilerin ne düşündüğünü öğrenmek için ortalığı karıştırabilirsiniz. Çiftte kriz yoksa muhtemelen ikisinden biri ailevi sorunlar yaşamıştır ve bu nedenle durumu iyi değildir, bazı "mesafeler" oluşmuştur... Temeller iyidir ama doğrudan temas eksiktir. Biraz dikkat etmek gerekiyor çünkü önemli konuları atlamamıza izin vermeyen bir dönem bu.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

İKİZLER

Bu süre zarfında kendinizi yeni ilgi alanlarına açmalısınız. Belki de sırf ne düşündüğünü öğrenmek için heyecan verici bir kişiyle özel bir toplantı yapılabilir. Şu anda yaptığınız her şey, yönetilmesi zor gibi görünse de geleceğin temellerini atıyor. İşyerinde belirli anlaşmalarla ilgili küçük aksaklıklar var, sözleşmeden kaynaklanan zorluklar var, yılın ikinci yarısını göz önünde bulundurarak belirli bir projeye devam edip etmeyeceğinize karar vermeniz gerekiyor.

YENGEÇ

Geçen ayın sonunu tıkayan gezegensel karşıtlıklar yavaş yavaş uzaklaşıyor ve bu, işlerinde takılıp kalan, birçok sorun ve zorluk yaşayan ve şimdi nihayet yeniden başlayan kişilere yardımcı olabilir. Şu anda ikinci plana attığınız duygular biraz cesaret gerektiriyor, artık belli bir içsel refah bulmanın her şeyden daha faydalı olduğun bu günden itibaren hissetmeye başlayacaksınız.

ASLAN

Küçük bir zafer elde ettik ve artık seviyeyi yüksek tutmamız gerekiyor; bu yüzden stres var. Girdiğiniz ilk savaşın, yüzleşmekten hoşlandığınız mücadelenin kendinizle olan mücadele olduğunu birkaç kez hatırladım. Bir sonuç elde ettiyseniz veya bir zaferi tamamladıysanız, yılın ikinci yarısı için şimdiden kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

burclar.jpg

BAŞAK

Her zaman bu dönemin favori işaretleri arasındasınız, hafta yorucu başladı ama artık işler daha iyi ve bugün-yarın arasında iyi bir projeyi tamamlayabilir, iyi bir başarıya imza atabilirsiniz; Etrafınızda olup biten her şeyi her zaman kontrol altında tutma fırsatına sahip olamayacağınız gerçeğinden dolayı biraz gerginlik doğacaktır, bu hafta beklenmedik bir şey başrolde ama mantığınız ve rasyonelliğiniz mucizeler yaratacak.

TERAZİ

Şu anda kendimizi birçok zorluk yaratan geçmişten kurtarmak gerekiyor. Geçen yılın sonundan bu yana bir işbirliği şans eseri ya da kaderle sona erdiyse, bu günlerde ve her halükarda Haziran ayına kadar bir çağrı, yeni bir kaynak olabilir. Duygular adına taraf tutmaya başlayan bir gökyüzü bu, ayın ikinci yarısına yaklaşıyoruz, birçok rahatsızlık anının ardından uzlaşma aramak veya işlerin nasıl olduğunu daha iyi anlamak için istenilen bir duraklamanın ardından uzlaşmak sizin için en iyisi olacaktır.

AKREP

Partneriniz isteğinize birkaç kez kulak asmadıysa, muhtemelen önümüzdeki haftadan itibaren sınırlar koyacaksınız, başka bir deyişle artık kendinizi arka planda hissetmek istemeyeceksiniz. Siz herkes için endişeleniyorsunuz, diğerleri ise sizin için endişelenmiyor: Bu rahatsızlık durumu son birkaç ayda bazı komplikasyonlara yol açtı, ancak iş meseleleri söz konusu olduğunda önemli atılımlar yolda.

burccc.jpg

YAY

Herkesi çok net pozisyonlar alarak abartmamaya, kısa sürede çözüm aramamaya davet ediyorum çünkü bu, doğru bir özgürlük arzusunun yanı sıra imkansızı riske atma arzusunu da getiren bir burçtur. Çift olanlar memnun olmasalar bile kaçış arayışındayken, bir kişiyi bu kadar çok sevenler artık şüphelerle dolu: En önemli seçimler mayıs ayı sonuna kadar yapılmalı.

OĞLAK

Yükselişinizi engellemek zordur, bu dönemde irade her şeyden daha fazlasını yapabilir. Pek çok kişi çok fazla şey yapmaktan, çok fazla sorumluluk üstlenmekten şikayetçi olabilir ama unutulmamalıdır ki doğuştan büyük hırslara sahip olan Oğlak burcu için mücadelesiz bir hayat takdir edilmez. Duygular bugün aktif durumda.

KOVA

Yaratıcı bir aşamadasınız ve sizinki gibi bir burç için bu en iyi aşamadır: Hayal gücünüzün dizginlerinin ellerinizde olduğunu hissettiğinizde elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Başkalarının fazla ütopik olduğunu düşündüğü projeleri hayata geçirme ve bunları somutlaştırma konusunda uzmansınız: İşte bu yüzden artık yapılacaklar hakkında ciddi şekilde düşünmemiz gerekiyor.

ekran-alintisi.jpg

BALIK

Geçmişle ilgili bazı tartışmalara her zaman dönmemeye çok dikkat etmeliyiz çünkü kendimizi kötü hissetme riskiyle karşı karşıyayız, ancak yıldızlar her zaman bizden yana. Genel olarak melankoliyi sınırladığınız ve sizi üzmesi ihtimaline karşı geçmişe bir son verdiğiniz sürece bu iyi bir burçtur. Böyle bir gökyüzü ile iş ve kişisel görüşmeler daha iyi ilerleyebilir. Bu nedenle her geçen gün büyük içsel güveni yeniden kazanmak mümkün olacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.