10 Şubat burç yorumları 'Fırsatları değerlendirme zamanı'

10 Şubat burç yorumları 'Fırsatları değerlendirme zamanı'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 10 Şubat 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugün, son birkaç haftanın engellerini aşmak için kendinizi güçlendirmeye çalışmalısınız, bunu yapabilirsiniz. Kaç kez içgüdülerinizi takip ederek bu kadar çok sorunun üstesinden gelmeyi başardınız? Hala fiziksel düzeyde bir şeyleri düzeltmemiz gerekiyor.

Yakında herkese bahşedebileceğin daha büyük bir güce güvenmek mümkün olacak.

BOĞA

Bu günlerde kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Birisi endişeleniyor, bazı durumlarla artık anlayışla yüzleşmek zorunda olmadığına ve olayları akışına bırakmaya çalışmadığına inanıyor. Gerçekte bu, kendinizi çözülmesi gereken birçok sorunla karşı karşıya bulduğunuz, değişen bir aile durumu olduğu bir dönemdir.

Böylesine ilginç bir gökyüzü ile aşkta iyi ve kötü havalar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER

Bir gecede bir romantizmin içinde olabilirsiniz. Karar verilmesi gereken önemli bir şeyin olması ihtimalini göz ardı etmiyorum, çünkü bugünlerde o kadar açık ve ilginç gökyüzüne sahibiz ki, önümüzdeki aylar için önemli olacak daha fazla şey, duygular gerçekten ortaya çıkabilir. Toplantıları küçümsemeyin. Üçüncü bir tekerleğin tehlikeye attığı bir hikayeyi deneyimleyen herkes, ay sonuna kadar söz sahibi olacak.

YENGEÇ

Kendinizi birçok sıkıntıdan kurtarmak ve aşkı bulmak için büyük bir arzunuz var. Venüs henüz maksimum ihtişamına ulaşmadı ama neredeyse ulaştı. Bu nedenle bu dönemde tanıştığınız tüm dostluklar, tüm insanlar geleceğiniz için bir referans noktası olabilir. Son zamanlarda, gölgeler ve maskeler olmadan sorunların üstesinden gelmeye, kendinizi ifşa etmeye, gerçekte kim olduğunuzu ortaya çıkarmaya çalıştığınız uzun bir kriz yaşadınız: yavaş yavaş içsel huzuru bulacaksınız.

ASLAN

Sizin için sevilmek çok önemli. Başkalarının ilgisine ihtiyaç duyan bir insansınız ve bazen başkalarını etkilemek için tuhaf, çılgınca şeyler yaparsınız: aşırıya kaçmamaya dikkat edin çünkü sonunda bazı kafa karışıklığının kurbanı olabilirsiniz. Örneğin, bazı aşk seçimleri iyi motive edilmelidir ve eğer biraz çılgın veya kararsız bir kişiyle karşı karşıyaysanız, eğlenebilirsiniz ancak arada sırada onu sipariş vermek için aramak zorunda kalacaksınız.

BAŞAK

Bugünleri ilgilendiren belirli bir duruma güvenebilirsiniz: Bu dost canlısı Jüpiter, anlaşmaları ve iş sözleşmelerini başarılı bir şekilde gözden geçirme ihtiyacını işaret edebilir. Her şeyi yoluna koymak kolay olmayacak, bazı müdahalelerin veya sahanın işgalinin üstesinden gelmeye çalışmanız gerekecek, ancak sorunları çözme konusunda ustasınız.

TERAZİ

Haziran ayından itibaren güzel bir yanıtın gelebilecek. Hareket halinde olanlara, meşgul olanlara, son dönemde yaşanan zor bir dönemin ardından artık merak uyandıran, tatmin veren yeni bir ışık doğabilir.

Gerçekte, bugünlerde yaptığınız şey hayatınızı birçok olumsuzluktan arındırmaya çalışmaktır. İş veya aşk karşılaşmalarıyla ilgili fırsatlar söz konusu.

AKREP

Bugün duyguları içerebilecek bir gün. Geçmişi aşmaya çalışın: Sorunların üstesinden gelmenin ve iç gerilimleri hızlı bir şekilde çözmeye çalışmak zor. Ancak ilerlemeli ve dalgaya binmeye çalışmalıyız, daha ileri gitmeliyiz. Her durumda, belki iş veya kişisel meselelerle ilgili bir onayın çoktan gelmiş olması gerekirdi.

YAY

Duygular ve aile konusunda biraz düşüncelisiniz. Herkesin kendine özel bir hikayesi olduğu aşikar ama uzun süredir evli olan ve son zamanlarda sıkıntı yaşayanların net fikirleri olmadığı söylenebilir. İki hikayesi olanlar hangisini seçeceklerini bilmiyorlar: Genel olarak aile meseleleri konusunda biraz endişeleniyorsunuz ve bu, bu açıdan biraz ihtiyatlı davranılması gereken bir gün.

OĞLAK

Bu dönem sadece özel olarak değil, profesyonel olarak da hayatınız için oldukça verimli bir dönem olmaya devam ediyor. Bu yıldızlarla zafer pek olası değil; Eğer çok fazla taahhüt sizi ara sıra yoruyorsa, biraz fiziksel enerji kazanmak, biraz daha fazla hareket etmeye çalışmak veya sadece eğlenceli şeyler yapmak iyi bir fikir olabilir.

KOVA

Biraz endişeli olabilirsiniz ancak bu süre zarfındaki düşünceleriniz hala yaratıcıdır. Dürtülerinize yer vermeniz gerekiyor. Üstesinden gelmek için hiçbir şey yapmadığınız bir çıkmaz durumdan daha zor bir şey olamaz; şimdi yapmanız gereken tam olarak bu. Birçoğu duyguları daha özgürce deneyimlemek ister: ilişkiler için güç anları.

BALIK

Bu dönemde kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Hafta, hareket etme yeteneğinizde ve ahlaki gücünüzde mükemmelleştiğinizi görüyor. Bu dönemde yaptığınız şey bir nevi duygusal ve duygusal yaşamınızı toparlamak, sizi rahatsız eden, hayatınızda sorun yaratan her şeyi ortadan kaldırmak iyi geliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.