Belediye duyurdu Ramazan Ayında Bin TL destek verilecek

Belediye duyurdu Ramazan Ayında Bin TL destek verilecek
Belediyelerin sosyal destek ödemeleri konusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlar merak içindeyken, Belediye başkanı bir müjde verdi. Başkan, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 TL ek ödeme yapılacağını açıkladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek hizmetlerini sürdüreceğini duyurdu. Bu kapsamda, dar gelirli veya geliri olmayan vatandaşlara nakdi yardım sağlanacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile işbirliği içinde yürütülen bu hizmetler, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve Ramazan ayının bereketini paylaşmak amacıyla sunuluyor.

gbdfvse.jpg

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı'nda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bir müjde verdi. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Halk Kart" sahibi olan vatandaşlara Ramazan Ayı'na özel olarak 1000 TL ek destek ödemesi yapılacağı belirtildi.

nhbgfr.jpg

Açıklamada, "Ramazan, yardımlaşmanın ve paylaşmanın ayıdır. Bu vesileyle, 'Halk Kart' sahibi olan vatandaşlarımıza Ramazan Ayı'na özel 1000 TL ek destek sağlayacağız. Bu destek, 'Halk Kart' sahiplerinin kartlarına yatırılacak ve istedikleri zaman kullanabileceklerdir" denildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.