Otomobil devinin piyasayı sallayan yeni modeli Türkiye'ye geliyor ‘Hem motosiklet hem araba oluyor’

Otomobil devinin piyasayı sallayan yeni modeli Türkiye'ye geliyor ‘Hem motosiklet hem araba oluyor’
Hollanda’nın çok satılan modellerini üreten marka artık Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

Hollanda’nın çok satılan modellerini üreten marka artık Türkiye pazarına girmek için sayılı günleri kaldı. Carver’in Türk pazarından beklentisi ise büyük olduğu da aktarılıyor.

Hollanda’da 1994 yılında üretime start veren ve hafif araçları ile satışlarda rekorları altüst eden Carver markası, mikromobilite aracıyla otomotiv sektöründe gündeme damga vurdu. Carver, Türk pazarına da dahil olarak hedef büyültmeyi seçti. Hem motosiklet, hem de araba olan bu model Türkiye pazarında da dikkat çekmeye başladı.

carver-2.webp

TÜRKİYE SATIŞLARI İÇİN GÜN SAYILIYOR

Hollanda’lı Carver, geçen yıl "En İyi Mikromobilite Elektrikli Aracı" olarak adını piyasaya yazdırdı. Satışlarda istenen rakamı yakalan Carver, meraklılarında ilgisi haline geldi. Park derdi olamayan Carver S+ ve Carver R+ modelleri, tasarımıyla da gözlerini üzerine çekiyor. Alınan bilgilere göre S+ modeli, 80 km/s hız, 100 km menzil ve 3 saatte yüzde 80 şarj özellikleriyle göz dolduruyor.

Model Carver R+ ise 45 km/s hız ve 130 km menziliyle şehir içinde alternatif bir ulaşım imkanı sağlıyor. Bunların yanı sıra dikkat bir özellik ise modelin “Dinamik Araç Kontrol” sistemi ile virajlı yollarda motosiklet gibi eğim alarak yan yatabilmesi en ilgi çeken özellikleri arasında yer aldı. Araç, motosikletlere oranla daha güvenli bir sürüş sağlaması ile tercih edildiği belirtiliyor.

carver.webp

Carver, Türkiye’de Nisan ayında satışa çıkmaya hazırlandığı da aktarıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.