Banka devinden rekorları altüst eden promosyon fırsatı 'Emekliler dikkat'

Banka devinden rekorları altüst eden promosyon fırsatı 'Emekliler dikkat'
Banka devi, emekli promosyon ücretini yeniliyerek rekor fırsatı açıkladı.

Milyonlarca emekli maaş zammı sonrası gözünü promosyon ücretlerine çevirdi. Banka devleri ise promosyon fırsatlarını güncelledi. Bunlardan biri ise ING Bankası oldu.

ING Bankası yüzde 20 üzeri bir zam oranı ile 12 bin 500 TL olan promosyonu 15 bin TL olarak güncelledi. Pek çok emekli ise maaşlarını değerlendirmek amacıyla bankaları tercih etmeye başladı.

Bu noktada en fazla ücreti veren ING Bankası dikkat çekiyor. SGK emekli maaşını ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyonun yanı sıra otomatik Fatura Talimatı ile 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan faydalanabilirsiniz. Toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı tanıyan ING Bankası, yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, kampanyadan yararlanabilecek.

emekli-1.jpg

PROMOSYON KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Emekli maaşınızı ING’ye e-Devlet Kapısı üzerinden, Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek, ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubeler üzerinden başvuru yapabilirsiniz. İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yapıldığı takdirde ise ilk 1 yıl kart ücret ödenmezken, 20.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kullanabilirsiniz.

FATURA TALİMATINDA KRİTİK DETAY

Kampanya kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip müşterilerin vadesiz hesaplarından yapacağı ilk Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, ikinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, üçüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, dördüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL, beşinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL olmak üzere, toplamda en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon verilecek. 5 adetten fazla fatura talimatı verilmesi durumunda ise ek bir ücret ödenmesi mümkün olmadığı da belirtildi.

Kampanya 29 Şubat tarihine kadar geçerli olacak.

emekl-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.