3 yıldır yaşadığı evde bulduğu şey şaşırttı 'Odasının içinde gizli'

3 yıldır yaşadığı evde bulduğu şey şaşırttı 'Odasının içinde gizli'
Sosyal medya fenomeni olarak tanınan yabancı uyruklu bir kadın 3 senedir yaşadığı evin yatak odasında tadilat yapmak istedi. Tadilat kararından sonra şaşırtıcı gerçek ortaya çıktı.

Duvara monte edilmiş dolabı yenilemek amacıyla yıktıktan sonra arkasında bir dolaptan çok daha fazlası için yer olduğunu gördüler.

DAKİKA DAKİKA KAYDETTİ

Kadının kızı, yaşananları kayıt altına aldı ve bu tuhaf olayı sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Dolabı yenileme projesinin gizli odayı ortaya çıkarması aile üyelerini şaşkına çevirdi.

VİDEOYA YORUM YAĞDI

İlginç video paylaşıldığı an viral oldu ve 850.000'den fazla kez görüntülendi. Söz konusu videoda şu ifadeler yer aldı: "Annem dolabın duvarını yıktı ve arkasında önceki ev sahiplerinin hiç bitiremediği bir odayı buldular. Biz ise üç yıldır bu odadan bir haberdik."

Olaya daha fazla açıklık getirmek isteyen aile üyeleri ikinci bir video daha yayınladı. Videoda; ‘’Gömme dolabı daha büyük bir dolap şekline getirmek için yıktılar. Ancak arkasında bambaşka kocaman bir oda daha çıktı." ifadelerine yer verildi.

Bazı kullanıcılar bu beklenmedik keşif karşısında kıskandıklarını dile getirdiler ve hatta bir kişi, "Keşke ben de evimde gizli bir oda bulsaydım" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.