Hz. Meryem iddiasıyla gündeme gelen kadın sessizliğini bozdu 'Sosyal medyada viral oldu'

Hz. Meryem iddiasıyla gündeme gelen kadın sessizliğini bozdu 'Sosyal medyada viral oldu'
Sosyal medyada çok konuşulan ve Hz. Meryem olduğunu söylediği öne sürülen kadın, kendi hesabından bir açıklama paylaşımı yaptı.

Gün geçtikçe sosyal medyada yeni bir kişi mehdi ve şeyh olduğunu iddia ettiği açıklamalar paylaşıyor. Son olarak sosyal medyada dönmeye başlayan yeni bir video viral oldu. Videoda Umre’de olduğu görülen bir kadının kendisini Hazreti Meryem olarak tanıttığına dair video üzerine not düşüldü. Videoda “Ben Hz. Meryem” ifadelerinin yazdığı okunuyor.

meryeemm.jpg

Çok konuşulan videodaki kadının konuyla alakalı bir mesaj paylaşması dikkat çekti.

İSMİNİN KÜBRA OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Kadının Hz. Meryem olduğu öne sürülen ve sosyal medyada dolaşıma sokulan videonun altına çok sayıda yorum yapıldı. Kısa sürede viral olan videodaki kadın sessizliğini bozarak kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Adının Kübra Acar olduğu öğrenilen kadın, videodaki kişinin kendisi olduğunu ancak videonun başkaları tarafından Hz. Meryem başlığıyla servis edildiğini ifade etti. Konuya dair şahsına yönelik gelen hakaret içerikli yorumlarla ilgili yasal süreç başlattığını söyleyen kadın, bu mesajı kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

hzmeryem2.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.