Dünyanın en büyük yanaklı insanı estetiksiz halini paylaştı 'Takipçileri köpürdü'

Dünyanın en büyük yanaklı insanı estetiksiz halini paylaştı 'Takipçileri köpürdü'
Estetik operasyonlarıyla gündeme gelen dünyaca ünlü mankenin estetiksiz haline yorum yağdı.

Estetik işlemler, genellikle değiştirmek istediğiniz ya da değişme ihtiyacı olan bölgelere uygulanan küçük operasyonlar olarak tanımlanıyor. Ancak insanların estetik operasyon düşkünlüğü tehlikeli boyutlara da ulaşabiliyor. günümüzde Barbie ya da Ken oyuncak bebeklere, spesifik olarak bir ünlüye benzeyebilmek için estetik yaptıranların sayısı da az değil.

36 YAŞINDA SAYISIZ OPERASYON GEÇİRDİ

Ukrayna’nın Kyiv kentinde yaşayan 36 yaşındaki Anastasiia Pokreshchuk da estetiği seven ve kendini böyle güzel hisseden bir genç kadın, onu gündeme taşıyan ise yanaklarındaki dolgu miktarı.Genç kadın istediği görünüme ulaşabilmek için çok sayıda ameliyat geçirdi ve bu işlemler sonrasında viral bir sansasyon haline geldi.

Modellik yapan fenomen çenesine bol miktarda dolgunun yanı sıra, yaptırdığı dudak dolgusu ve botoks da dahil olmak üzere sayısız farklı prosedürden geçti.

yeni.png

Cildine güvendiğini ve "gerçekten güzel hissettiğini" söylese de, yüzündeki köklü değişiklikleri yaptıktan sonra internette aldığı olumsuz yorumları da aktardı. Özellikle eski halini internette paylaştıktan sonra çok fazla olumsuz yorum aldığını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.