Dahiler teste Resimdeki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz

Dahiler teste Resimdeki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz
Zeka oyunları, zihinsel yetenekleri geliştiren ve beyin sağlığını korumaya yardımcı olan etkili araçlardır. İşte yüksek IQ seviyesine sahip bireyleri bile en fazla 12 saniye meşgul edebilecek yeni bir zeka testi daha...

İşte yeni bir zeka oyunu daha... Bu trafik polisi temalı görsel bulmacada, iki benzer fotoğraf arasındaki üç farkı bulmak gerekiyor. Ancak bunu yapmak için sadece 12 saniyeniz var. Yüksek zekâ seviyesine sahip kişiler, bu süre zarfında farkları kolaylıkla bulabiliyor. Eğer bu üç farkı tespit etmeyi başardıysanız, bu sizin yüksek zekâ kapasitenize işaret ediyor. İki resim arasındaki farkları 12 saniye içinde bulamamanız durumunda ise üzülmeyin; doğru cevaplar haberin sonunda sizleri bekliyor.

İki resim arasındaki farkları bulmaya çalışırken, ilk olarak polisin üniformasındaki armaya ve kemerine, ardından da aracın tekerleğinin hemen arkasına dikkat etmelisiniz. Bu detaylar genellikle hemen fark edilirken, geri kalan üçüncü farkı bulmak biraz daha zor olabilir. Zeka oyunlarında başarılı olmak için, gözle görülmesi zor olan detayları dikkatlice incelemek önemlidir.

fs.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.