Kişiliğiniz şıp diye ortaya dökülüyor 'Görsele bakan herkes başka bir şey görüyor

Kişiliğiniz şıp diye ortaya dökülüyor 'Görsele bakan herkes başka bir şey görüyor
Sosyal medyada çok fazla tartışılan optik illüzyon testi tekrar gündeme geldi. Görselde görülen ilk hayvan kişiliğinizi ortaya çıkarıyor.

Son dönemde çok fazla takip edilen optik illüzyonlara bir yenisi daha eklendi. Aslında yeni olmayan, aylar öncesinde de sosyal medyada tartışılan bu optik illüzyon testi, görenleri hayrete düşürüyor. Yeniden çok konuşulanlar arasına giren bu testte ilk gördüğünüz sizinle ilgili bir şeyler anlatıyor.

Optik illüzyon testleri, göz yanılsamasını ortaya koyan özel testlerdir. Hatta psikiyatristler tarafından da kullanılan bir tür taktik olarak görülürler. Çok sayıda insan, optik illüzyon testlerini sever. Öyleyse gelin, kişiliğinizi ortaya çıkaracak bu testi çözün…

İLK NE GÖRÜYORSUNUZ?

Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan bu optik illüzyon testine bakanlar farklı hayvan görüyor. Hangi hayvanı görürseniz kişiliğiniz onunla ilgili bir fikir veriyor.

Nasıl bir arkadaş olduğunuzu söyleyen, içe mi kapanıksınız yoksa sosyal misiniz anlatacak bu optik illüzyon testinde siz ilk ne görüyorsunuz?

optikk.jpg

Resimde bir aslan ve iki zebra görünüyor. Ancak bazı kişiler aslanı görürken diğerleri zebrayı fark ediyor.

RESME BAKINCA ÖNCE ASLANI GÖRENLER

Görsele bakanların aslanı görmesi halinde bu kişilerin arkadaşlarıyla arada bir sosyalleştiklerini söyleyebiliriz. Ancak bu kişiler son derece içe kapanık kişilerdir. Kendileriyle vakit geçirmeyi severler, yalnızlığın kıymetini bilirler.

Pasif agresif davranmayı tercih ederler, çok nadir seslerini yükseltirler. Yükselen sesleri tercih etmezler ve bunun bir şey kazandırmadığını söylerler.

RESİMDE ÖNCE ZEBRA GÖRENLER

Zebrayı önce görenler oldukça sosyal kişilerdir. Sohbetleri iyidir, herkesle konuşup sosyalleşebilirler. Çevredekilerin ne duymak istediklerini iyi bilirler ve böylece insanları yönlendirme konusunda ustadırlar.

Ancak sır paylaşmakta iyi değiller. İnsanlara güvenmeyen bu kişiler çoğu sorununu içinde tutarlar ve sadece yakın çevreleriyle paylaşmayı severler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.