Yazar Eylem Tok ölümlü kazaya karışan oğlunun ülkeye dönme şartını açıkladı ‘Bir bebeği babasız bırakmıştı’

Yazar Eylem Tok ölümlü kazaya karışan oğlunun ülkeye dönme şartını açıkladı ‘Bir bebeği babasız bırakmıştı’
İstanbul'da ölümlü bir trafik kazasına karışarak bir bebeği babasız bırakan Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu ile ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C. geçtiğimiz günlerde İstanbul'da ölümlü bir trafik kazasına karışarak bir bebeği babasız bırakmıştı. Olayla ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor. Oğlunu Mısır'a kaçıran anne geliş şartını açıkladı.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILACAK

Sosyal medyada büyük ses getiren olaya ilişkin Yılmaz Tunç'tan da dün akşam saatlerinde bir açıklamada bulundu. Tunç, "Mısır adli makamlarından iadesini talep edecek olan süreci başlattık. Bir kırmızı bülten çıkarıyoruz. Bu konudaki süreç başladı” dedi.

aw155666-07.jpg

“BÜGÜN OLSA YİNE YAPARIM”

Oğlunu kaçıran anne Eylem Tok ise Star Ana Haber'e açıklama yaptı. Kaçırma olmadığını belirten anne Tok, savunması ile akıllara durgunluk verdi.

‘17 yaşında pırıl pırıl bir çocuk var. Ben bir anneyim.’ diyen Tok, bunun bir kaza olduğunu ve herhangi bir kaçırılmanın olmadığını belirtti. Tok, “Bugün olsa yine yaparım. Ben yaralıları bilmiyorum, kim olduklarını bilmiyorum. Ben orada oğlumu korumak zorundayım. Ben oraya gittiğimde çocuklar vardı. Onları aldım siteye götürdüm” ifadesini kullandı.

‘Aileler yanıyor. Büyük bir ateş var, biraz hafiflesin. Yani kana kan olmasın. Biz yurt dışına çıkarken asla ve asla bir ölü olduğunu bilmiyorduk. Bilsem çıkarmıyım ya” söyleminde bulunan Tok, her an dönebileceğini belirtirken, dönmesi için tek şartı da açıkladı. Tok, “Ben sadece çocuğumun güvende, adil bir şekilde yargılanmasını istiyorum. Ülke bana desin ki 'kana kan yok. Biz bu çocuğa karşı bir şey yapmayacağız. Adalet yerini bulacak” dedi.

aw155666-12.jpg

NE OLMUŞTU

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanırken yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışıldı. O sırada aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi burada bulunan 3 ATV'ye çarpmıştı. Kazanın ardından Oğuz Murat Acı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Yapılan inceleme sonrasında kazaya sebep olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin olay yerine gelen annesi yazar Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları öğrenilmişti.

aw155666-08.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.