Toplu taşıma ücretsiz olacak 'İstanbullular dikkat'

Toplu taşıma ücretsiz olacak 'İstanbullular dikkat'
İstanbul'da yaşayan ve İstanbulkart kullanan her vatandaş için zaman zaman yeni kampanyalar devreye giriyor.

Son dakika açıklamasına göre, İstanbulkart ile toplu taşıma kullanımını daha da avantajlı hale getirecek bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya, İstanbul genelinde genel olarak kullanım kolaylığı sağlayan İstanbulkart ile ilgili.

İSTANBULKART MART AYI KAMPANYASI

Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyen ve aynı gün içerisinde PD1 hattı otobüsüyle seyahat eden her kullanıcı, her park ödemesi için ve 2 PD1 otobüs geçişi için nakit iade imkanı kazanacak. İstanbulkart sahipleri, İspark ödemesinden sonra 2 saat içinde PD1 hattını kullanarak İstanbul Kartlarına yükleme yapmaları gerekiyor.

v-dabfad.jpg

Kampanya, sadece Yenikapı İspark ve PD1 otobüs hattı için geçerli olacak şekilde belirlenmiştir.

ONLAR FAYDALANAMAYCAK !

Abonman veya ücretsiz hizmetlerden yararlanan İstanbulkart sahipleri bu kampanyadan faydalanamayacaklardır. Ayrıca, Belbim tarafından sistem yoğunluğu veya gecikmelerden kaynaklanan aksaklıklar hızlı bir şekilde çözümlenecektir.

Aynı gün içinde en fazla 2 ulaşım ödülü kazanılabilecek ve ödüller, aynı gün ve aynı T.C. kimlik numarasıyla kayıtlı olan İstanbulkartlara yüklenecektir. Örneğin, 1 Mart tarihinde Yenikapı İspark'ta park ücreti ödeyen bir kullanıcı, aynı gün içinde PD1 hattında 2 sefer yaparsa, 2 PD1 otobüs geçişi için geri ödeme alabilecektir. Kampanya 1 Mart'ta başlamış olup, 1 Nisan tarihine kadar devam edecektir. Detaylı katılım şartları için resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.

istanbulkartlarda-yeni-donem-tu-bok5-cover.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.