Yalova'da 1549 litre sahte içki ele geçirildi

Yalova'da 1549 litre sahte içki ele geçirildi
Yalova'da gerçekleşen bir operasyonda, polis ekipleri 1549 litre sahte içki ile 37,5 litre etil alkol ve alkol aroması ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yürütülen operasyon, ülke genelinde sahte içki üretimi yapan ve bu içkileri yılbaşında piyasaya süreceği değerlendirilen şüphelilerin tespiti ve yakalanması amacıyla düzenlendi.

Yalova'da gerçekleşen operasyonda, teknik ve fiziki takip sonucunda belirlenen sahte içki üretim tesisi baskına uğradı. Polis ekipleri, tesiste yapılan aramada toplam 1549 litre sahte içki, 37,5 litre etil alkol, alkol aroması, alkol üretiminde kullanılan kazan, imbik, huni ve laboratuvar kitleri ele geçirdi. Operasyonda sahte içki üretimi yaptığı belirlenen M.K. ve V.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Yalova Valiliği tarafından yapılan açıklamada, operasyonun halkın sağlığı, huzuru ve güvenliği için gerçekleştirildiği vurgulanarak, "Suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız, halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir." denildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.