Yağları cayır cayır yakıp iştahı kapatıyor 'Kilo verdiren enfes kırmızı içecek tarifi

Yağları cayır cayır yakıp iştahı kapatıyor 'Kilo verdiren enfes kırmızı içecek tarifi
Zayıflamak için kolay bir yöntem arayanlara pratik olduğu kadar leziz bir tarif biliyoruz. Bu detoks suyu karaciğerinizi temizlemekle kalmayacak, yağlarınızı çabucak yakacak.

Kilo vermek zorlu bir süreç olabilir. Ekmek yemeyi kesmek, karbonhidratı azaltmak, protein içerikli beslenmek bazen yeterli gelmeyebilir. Aksine vücut aldığı besinlerin azaldığını fark edince kendini korumaya alarak kaloriyi sınırlamaya çalışır. İşte tüm bunların önüne geçmek için diyeti sınırlı yiyeceklerle yapıp sevmediğimiz besinleri yemek yerine çeşitlendirmeli, keyif katmalıyız.

scale-1200.jpg

Diyete keyif katacak tarifleri uygulayarak kilo verme sürecinizi etkin şekilde çeşitlendirebilirsiniz. Böylece hem lezzet alabilir hem de iştahınızın yavaş yavaş kapandığını fark edebilirsiniz.

Sadece birkaç malzeme kullanarak diyetinize yepyeni ve leziz bir boyut kazandırmak istiyorsanız tarifini vereceğimiz detoks suyu tam size göre…

uhdleaogtu3chlsuyxbrlvqjpdwmk4rm-body.jpg

KIRMIZI DETOKS SUYU İLE KİLO VERİN

Ana malzemesi pancar olan kıpkırmızı leziz bir içecekle daha kolay ve keyifli şekilde kilo verebilirsiniz. Peki, bu tarifi nasıl yapabilirsiniz? İşte kırmızı detoks malzemeleri:

1 su bardağı su

1 adet havuç

1 adet kırmızı elma

½ pancar

1 taze zencefil parçası (fındık ebadında)

s-027db85ac58ad36272152ffad312e7dd16c157e0.webp

Malzemeler sadece bu kadar olacak. Peki, bu leziz içecek nasıl yapılır?

Tüm malzemeleri karıştırarak robottan geçirin. İşte hepsi bu kadar… İçeceği ara öğünlerinizde başka bir abur cubur tüketmek yerine tüketebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.