Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarihi rekoru açıkladı 'Ona yatırım yapan milyoner olacak'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarihi rekoru açıkladı 'Ona yatırım yapan milyoner olacak'
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, tarihi rekorunu canlı yayında paylaştı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, tarihte görülmemiş rekoru canlı yayında duyurarak kritik tavsiyelerde bulundu.

Birçok yatırımcı elindeki paraları değerlendirmek amacıyla yatırım araçlarına yöneliyor. Bunlardan biri ise son dönemlerdeki rekor artışıyla Bitcoin oldu. Uzman isimlerin, kripto para piyasasındaki tahminleri de yatırımcı tarafından merak ediliyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, YouTube canlı yayınında kripto para piyasalarına ilişkin kritik uyarılarda ve tavsiyelerde bulundu.

btc.jpg

GEÇER: GERİ ÇEKİLMELER GÖREBİLİRİZ

Bitcoin’de Spot ETF’in kararı ve FED’in faiz indirimi gelecek mi sorusu da bu aralar araştırılmaya başlandı. Bitcoin’deki kaderi belirleyecek olan bu gelişmelere ilişkin ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kritik uyarıda bulunarak, 10 gün içerisinde Bitcoin’de 50 bin doların üzerine ulaşacağını belirtirken, alt coinlerde riskli hareketlerin yaşanacağının altını çizdi. Geçer, “Spot ETF nedeniyle geri çekilmeler görebiliriz. FED faiz indirmediğin de hisse senedi piyasasında çok ciddi çıkışlar görebiliriz. Altın fiyatlarında da bir anda patır kütür aşağıya gittiğini yaşarız.” dedi.

GEÇER, BİTCOİNDEKİ REKOR SEVİYEYİ AÇIKLADI

Selçuk Geçer, kripto paralara ilişkin gelecekte yaşanacak olan tahminini açıkladı. Geçer, Avax, Ethereum ve Bitcoin’deki hedeflerini şu şekilde paylaştı:

“Avax’ta hedefim bin dolar ve üstü, Ethereum’daki hedefim de 25 bin dolar ve üstü. Bitcoin’deki hedefim ise iyi ihtimal 100 bin dolar üstü daha iyi ihtimal 150 bin dolar üstü. Daha uzun vadeler de ise Avax’ta 2 bin ve 2 bin 500 dolar, Ethereum’da 50 bin dolar ve üstü Bitcoin’de ise 1 milyon doların üstü bir hedef bekliyorum. 45 yıl sonra ne olduğunu hep birlikte görürüz. Şimdi bunlar çok uzun vade gibi görünüyor, Ev aldın mı veya arsa aldığın zaman beklemiyor musun? Ben 10 yıl vadeli aldım, 50 dolardan aldım 30 dolara düşse de umurumda değil. Çünkü benim hedefim bin dolar diyorsanız gerçekten iyi yatırımcısınız.”

selcuk-gecer-16.jpg

“UZUN DÖNEM DÜŞÜNÜN”

Ünlü yatırımcı Warren Buffett’ten örnek veren Geçer, “Warren Buffett, 15 yaşından itibaren okul harçlıklarını biriktirerek bu dediğimi yapıyor. Güvendiği birtakım hisse senetlerine parasını koyuyor ve bekliyor. Küçük yatırımcı olma hikayesi bu şekilde olur. Kaldıraçlı işlemlere kesinlikle girmeyin, uzun dönemli yatırım düşünün.” ifadelerini kullandı.

‘Martta faiz indirimi sinyalleri iyice artarsa ve Spot ETF belli olursa’ diyen Geçer, 45 bin dolardan alınmayıp 55 bin dolar seviyesinde de alınabileceğini belirtti. Geçer, “100 bin dolar seviyelerine kadar çıkacak. Yüzde 40 yerine 30 kazan. En azından zarar etme.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.