Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih vererek açıkladı 'Ona yatırım yapan paraya para demeyecek'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih vererek açıkladı 'Ona yatırım yapan paraya para demeyecek'
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıyı yeni yılda bayram ettirecek olan yatırım aracını açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Kamu Son Haber’e özel aktardığı veriler ışığında yatırımcıyı yeni yılda bayram ettirecek olan yatırım aracını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Bu neticede 5 yılda yatırımcısının parasını beşe katlayan dolar ve euro dikkat çekiyor. Dün ise 30 seviyesini aşan dolara gözler çevrilmiş durumda.

DOLAR 5 YILDA BEŞE KATLADI

Dolar 12 Ocak 2019’da 5,46 seviyesindeyken, şu anda 30,11 TL seviyesinde işlem görüyor. Aynı şekilde 2019 yılında euro 6,25 seviyesinde işlem görürken anlık olarak 33,05 seviyesinde seyrediyor. 5 yılda doların ve euronun veriler ışığında beşe katladığı görülüyor. Çoğu yatırımcı ise ‘artışlar devam edecek mi?’ diye araştırmalara başladı.

dolar-5.jpg

GEÇER: 50 SEVİYELERİNİ GELECEK

Döviz kahini olarak bilinen Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve euronun yükselmesini Kamu Son Haber muhabiri Süleyman Çay’a anlattı. Geçer, “ Dolar ve euroyu bu seviyelerde hükümet tutar. Daha çok ufak ufak bir yükselişler olur. Seçime kadar 35 TL’yi bulur. Seçimden sonra daha sert yükselişler görürüz. Seçim sonrası da doların 45 ila 50 seviyelerini bulabileceğini ön görüyorum" dedi.

selcuk-gecer-3.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ BANKADA YIL SONU BEKLENTİSİNİ ARTIRDI

JPMorgan stratejistleri, dolar tahminini de güncellemişti. Dün itibariyle 30 TL seviyesinin üstüne çıkan dolar/TL için 2024 yıl sonu tahminlerini 34 TL seviyesinden 36 TL seviyesine yükseltti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.