Ersan Şen canlı yayında net ücreti açıkladı 'Emeklinin Ocak'ta alacağı maaş belli oldu'

Ersan Şen canlı yayında net ücreti açıkladı 'Emeklinin Ocak'ta alacağı maaş belli oldu'
Ünlü hukukçu Ersan Şen, emekli ücretlerine ilişkin net rakamını açıkladı

Ünlü hukukçu Ersan Şen, emekli ücretlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunarak net rakamı verdi.

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı zam oranına çevrilmiş durumda. Bir çok uzman isim yüzde 37,57 enflasyon farkının yüzde 50 civarında yapılarak maaşların 11 bin TL civarında olmasını bekliyor. Bu maaş tahmini ise emeklileri mutlu etmiş değil. Çoğu emekli sosyal medya hesapları üzerinde tepkilerini dile getiriyor.

ŞEN: BİR HAFTANIN HESABINI YAPIYORLAR

Ünlü hukukçu Ersan Şen, ise emeklilerin derdini Sözcü TV ekranlarında gündeme getirmeye devam ediyor. Şen, hükümete eleştiri de bulunarak, “Emekliye kaç lira ek zam verileceğini halen hükümet açıklamıyor. Ayın 20'sinde aylık alacak bu insanlar. Meclis ise 16'sında toplanacak. Bir haftanın hesabını yapıyorlar. Gazeteciler üzerinden mesaj verilerek, ‘işte Reis Başkan 12 bin TL yapacak’ sanki ince hastalıktan kurtarmak için ilaç bulmuş algısı yapıyorlar.” dedi.

emekl-1.jpg

ŞEN, KURUM’A ATIFTA BULUNARAK EMEKLİ MAAŞINI AÇIKLADI

Ersan Şen, 11 bin ila 12 bin TL’nin hiçbir emekliye yetmeyeceğinin altını çizdi. Şen, Ak Parti İBB adayı Murat Kurum’un ‘toplu taşıma ücretlerine indirim yapacağız’ sözünü atıfta bulunarak net emekli ücretini açıkladı. Şen, “Eğer bu açıklamaya inanıyorsan ben de size müjdeli bir haber veriyorum o zaman en az emekli maaşı da 20 bin TL olacakmış.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.