Üç ilçe için duyuruldu Tekirdağ'da eğitime kar engeli

Üç ilçe için duyuruldu Tekirdağ'da eğitime kar engeli
Tekirdağ'da yaşanan kötü hava şartları sebebiyle bazı ilçelerde eğitim öğretime yarın (11 Ocak Perşembe) ara verildi. Valilik tarafından yapılan duyuruda, Süleymanpaşa ilçesindeki bütün okulların, Şarköy ve Malkara ilçelerinde ise taşımalı eğitim gören öğrencilerin tatil edildiği belirtildi.

Tekirdağ'da yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle bazı ilçelerde eğitime yarın da ara verildiği duyuruldu. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Süleymanpaşa, Şarköy ve Malkara ilçelerindeki tüm okullar ve özel eğitim kurumları 11 Ocak Perşembe günü tatil edildi. Ayrıca Süleymanpaşa ilçesinde engelli ve hamile kamu çalışanları da 1 gün idari izinli sayılacak. Valilik, vatandaşları olası buzlanma, don ve çığ tehlikesine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Tekirdağ'da dün de kar yağışı hayatı olumsuz etkilemişti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerindeki okulları 10 Ocak Çarşamba günü tatil etmişti. Şarköy ilçesinde ise taşımalı eğitim gören öğrenciler için tatil kararı alınmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Tekirdağ için bugün ve yarın kar yağışının devam edeceği tahmininde bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.