Toog'un kar notu belli oldu İki kafadar araçlarını 20 santim karda test etti

Toog'un kar notu belli oldu İki kafadar araçlarını 20 santim karda test etti
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Togg'un karda gösterdiği performans merak ediliyordu. İki kafadar arkadaş Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Togg marka araçlarını 20 santim kar biriken yolda test etti.

Togg'un karlı havada yolda kalıp kalmayacağını merak eden iki vatandaşlar araçlarını alarak Karlıova'nın yolunu tuttu. 35 yaşındaki Sedat Bingöl ile 37 yaşındaki Gökhan Şensoy yeni aldıkları Togg'larını 20 santimetre kalınlığındaki karlı bulunan Karlıova'da deneme testine soktu.

Karlı yolda yaptıkları test sürüşünü aynı zamanda havadan görüntüleyen iki arkadaş buz üzerinde karda ve çamurda sürdükleri araçlarında sorun yaşamadıklarını dile getirdi.

toggkar2.jpg

.Yılın yarısını kar altında geçiren Bingöl'de yaşayan Sedat Bingöl ve Gökhan Şensoy'un Togg'la çektikleri görüntüler büyük ilgi çekti. Togg'un T10X modelini 20 santimetre kalınlıktaki karın üzerinde süren ikili, bol miktarda da görüntü çekti. Sedat Bingöl ve Gökhan Şensoy bu testi Togg üzerindeki ön yargıları kırmak için yaptıklarını dile getirdi.

toggkar4.jpg

TOGG, KAR BUZ TESTİNİ GEÇTİ

Aşırı soğuk nedeni ile Bingöl'de sabahları birçok aracın çalışmasında sıkıntı yaşandığını anlatan Sedat Bingöl Togg'un eksi 20 derecede tek marşla çalıştığını söyledi.

Togg'un arka itişli bir araç olması nedeni ile karda gidemeyeceği konusunda ön yargı olduğunu dile getiren Sedat Bingöl 15-20 santimlik kar üzerinde yaptıkları sürüşlerde bir sorun yaşamadıklarını dile getirdi.

toggkar5.jpg

Hali hazırda Türkiye'de elektrik araçlara korku ile yaklaşıldığını belirten Bingöl 2 ay önce aldığı Togg marka aracını karda kayacak mı korkusu yaşamadan kullandığını söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.